Daglig leder | Innowin

Vil du lede vår vekstreise og bidra til økt innovasjonsevne i næringslivet?

Sted

Sandefjord

Frist

13.10.2024

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Daglig leder

Kontaktperson

Gro Krigsvoll

Partner, Visindi

E-post

Telefon

Om stillingen

Innowin er et ledende konsulentmiljø med ekspertise innen innovasjon, prosjektfinansiering og bedriftsutvikling. Gjennom en årrekke har vi bistått i over tusen prosjekter, innen blant annet industri, energi, teknologi, produkt/tjeneste, handel og logistikk. Vi søker nå en resultatorientert, operativ og erfaren daglig leder som skal drive og videreutvikle selskapet for fremtidig vekst.

Vårt tverrfaglige konsulentmiljø samarbeider med spennende bedrifter over hele landet. Gjennom vårt fokus og kompetanse på forskning, teknologiutvikling, samt brede erfaring med finansiering, gir vi våre kunder en unik fordel i deres utviklingsprosjekter. Vi gjør jobben skikkelig, leverer kvalitet og skaper merverdi.

Vi ser etter en erfaren og visjonær leder med solid kommersiell teft. Du evner å lede med både strategisk overblikk og operativt engasjement. Du bør ha erfaring fra konsulentvirksomhet, prosjekt, forretningsutvikling, teknologiutvikling eller annen relevant virksomhet. I denne rollen er det viktig å kunne utvikle virksomheten, samtidig som du bidrar i et dynamisk arbeidsmiljø preget av kreativitet, kunnskap og prestasjon.

Høres dette spennende ut, er du velkommen til å kontakte Visindi ved Gro Krigsvoll, tlf. 918 75 639 eller Håvard Nærland, tlf. 482 06 620.

Søknad sendes snarest og senest innen 13.10.24

 

Om virksomheten

INNOWIN driver innovasjon. Vi hjelper bedrifter med strategi, prosjektutvikling og offentlige midler. Vi er betrodd rådgiver hos hundrevis av vekstselskaper, teknologiselskaper og internasjonale konsern.

INNOWIN er en strategisk partner i utvikling av bedriftens tjenester, produkter og prosesser; fra konsept til kommersialisering.
– Tverrfaglig rådgivning og oppfølging fra idé til fullført utviklingsprosjekt.
– Erfarne fageksperter sørger for godkjente søknader om offentlige midler.
– Vi deler vår innsikt og kunnskap om markeder, teknologi og forskningsfront.

Våre konsulenter har bred erfaring fra innovasjonsprosesser, forretningsutvikling, systemutvikling og prosjektledelse. INNOWIN blir Norges fremste konsulentmiljø innen innovasjon, utvikling og offentlige midler.

Søk på stillinger her!