Ledig stilling:

Data Analytiker (KYC/AML) | MiraiEx | Oslo

Trigges du av tanken på å bli med på en helt unik reise mot fremtidens pengesystem? Trigges du av muligheten til å skape et forsprang på de som sitter igjen i mer etablerte finans institusjoner?

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Trigges du av tanken på å bli med på en helt unik og spennende reise mot fremtidens pengesystem? Trigges du av muligheten til å skape et forsprang på de som sitter igjen i mer etablerte finans institusjoner? Er du interessert i alt som har med Krypto og Blockchain å gjøre?

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Da håper vi i MiraiEx – fremtidens børs – at du vil bli en viktig del av å bli arbeidsplass #1 innenfor krypto og tech!

Vi ser etter både nyutdannede og folk med 1-4 års erfaring. Det viktige er at du har interesse for Krypto og Blockchain, og at du ønsker å være med på en utrolig spennende og unik reise.

Hvem er vi?

MiraiEx ble startet i 2017 av en gruppe personer med bakgrunn innen programmering, design og forretningsutvikling, og har på kort tid blitt godt etablert som Norges største kryptovalutabørs. Bakgrunnen var mangel på en plattform hvor nordmenn kunne handle kryptovaluta trygt og enkelt. For ikke lenge siden var kryptohandel en komplisert prosess hvor en måtte oppgi sensitiv informasjon, vente i dagevis og betale gebyrer for å veksle til dollar og euro for å handle Bitcoin hos utenlandske aktører. Vi har nå forenklet prosessen slik at du kan bli kunde på få minutter med Vipps og BankID.

MiraiEx er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, med ambisjoner om å ekspandere videre ut i Norden og stadig innføre nye tjenester. Vår misjon er å ufarlig- og tilgjengeliggjøre fremtidens sparing og investering.

Hva du kan forvente av oss?

Vi er stolte av å være Norges største kryptovalutabørs. Her har du sjansen til å bli en del av en godt finansiert start-up, som skal vokse i rekordfart i tiden fremover. Du vil få en helt sentral rolle i selskapets videre vekst og få jobbe for et selskap som er i ferd med å etablere morgendagens finansbransje. Ikke bare det; med din og dine kollegaers kompetanse skal vi være ledende innenfor feltet vårt og fin-tech generelt. Gjennom å bli en del av MiraiEx vil du skape et forsprang på de som sitter igjen i mer etablerte virksomheter i finansbransjen.

Vi har som mål å både få med de beste hodene på laget, men også kunne ta godt vare på dem. Vår gode og engasjerende kultur er preget av stå-på-vilje, samhold og et felles ønske om å bygge den beste plattformen for trygg og enkel kryptohandel.

Vi skal sørge for at du vil jobbe med en inspirerende gjeng med masse positiv energi, driv og store ambisjoner. Ellers kan du forvente konkurransedyktige betingelser, muligheten til hjemmekontor samt kontorer midt i Oslo Sentrum.

Hva skal du gjøre hos oss?

Vi er et selskap som hele tiden må vurdere hva som kommer inn. Vi er i ekstrem vekst både iht. kunder og plattform og driver med svært avansert teknologi. MirairEx skal være best i klassen og investerer derfor tungt i sporings og analyse verktøy.

Som KYC/AML Data Analytiker vil du være sentral i utførelsen av datadrevet analyse av alle former for avvik knyttet til KYC og AML med fokus på analyse av kryptovalutatransaksjoner. Du vil være en sentral nøkkelressurs som har/tar aktivt eierskap for KYC/AML systemene og finjustering av disse.

Videre vil du utføre testing og dokumentasjon av våre systemer knyttet til KYC og AML og være en nøkkelperson i dialogen med våre systemleverandører innenfor KYC/AML området. Som Analytiker vil du jobbe tett med kundesupport og ledelsen, inkludert CTO. Det vil også være et ansvar for utvikling og utarbeidelse av diverse rapporter knyttet til KYC/AML.

I helhet vil du jobbe med spennende teknologi som hele tiden er i endring. Her blir det masse spennende og utfordrende oppgaver og ingen dag er lik den andre.

Hvem er vår nye Data Analytiker?

Vi forstår at dette er et relativt nytt felt for mange og derfor er interessen for Krypto og Blockchain viktigere enn erfaring med dette. Du er enten nyutdannet innenfor relevante felt, eller du har noen års erfaring med Data Analyse, helst fra finansbransjen og KYC / AML området. Er du nyutdannet så vil den akademiske delen og forståelse være viktig, men mye av det nedenfor er noe du vil lære innenfor kort tid. Om du har noen års erfaring så har du gode evner til å analysere komplekse data og store datasett og har god forståelse for utvikling og programmering, uten at du selv må kunne kode. Du er også en person som kan agere som fagekspert på tekniske problemstillinger og systemer til bruk i KYC/AML-arbeidet og blockchain teknologi. Sist, men ikke minst, du har evne til å forvalte, utvikle og automatisere KYC/AML prosesser i samarbeid med resten av Risk & Compliance enheten, IT og kundesupport.

Veien videre

Vi håper vi har trigget din interesse for fremtidens finansbransje! Er du overbevist om at du hører hjemme hos MiraiEx og har det som trengs, har vi gjort neste steg så enkelt som mulig for deg. Du kan søke med én gang, vi trenger ikke mer enn CV eller LinkedIn profil. Eller så tar du kontakt med Ann Hege i AvantGarde Search for å få tilsendt et prospekt med mer informasjon før du eventuelt søker på stillingen. [email protected].

Powered by Labrador CMS