Ledig stilling:

Det handler om å elske, det handler om å gi - Talent Sourcer - Oslo

Stillingsannonser hvor alt handler om arbeidsgiver og hva som kreves er noe vi AvantGardere mener burde vært gått ut på dato mest sannsynlig før du som leser dette ble født. Derfor vil du nå lese en annonse som vi tror er noe annerledes og med masse kjærlighet. Litt «crazy-ness» også. Og skulle du være nyutdannet så ikke tror at vi ikke er åpen for deg. Det er vi!

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

En advarsel! Dette er en veldig lang annonse. «Ekspertene» der ute sier man skal være kort og presis, men vi sier «what the fxxk?» Er det ikke mer logisk at en stillingsannonse er detaljert og innholdsrik? Er ikke det beste muligheten til å vise kandidater hva denne jobben virkelig innebærer? Så klart det er, men noen lever fortsatt på 90-tallet.

Og før vi begynner

Om du er dame, mann, heterofil, homofil, bifil, etnisk norsk, ikke-etnisk norsk, tynn eller stor, religiøs eller ikke-religiøs, det SPILLER INGEN ROLLE. Vi er åpne for å elske alle. Nulltoleranse for diskriminering.

Det handler om å elske

Kjærlighet er viktig i et hvert selskap. Vi skal elske hverandre, vi skal elske våre kunder, vi skal elske kandidater, vi skal elske teknologibransjen og vi skal elske verden og samfunnet vi lever it. Er du en elskende sjel så håper vi du leser videre.

Og når vi snakker om å elske. Vi må bare bruke denne muligheten til å rette en takk til alle de fantastiske folkene som gjør oss til det vi er. Kunder, leverandører, samarbeidspartnere, media you name it. Det er takket være dere at vi kan vokse!

Rock N Roll - alle kan!

Vi ønsker å gi folk muligheten til å rocke rekrutteringsbransjen og er derfor relativt fleksible med tanke på hvem vi ser etter. Skal vi bli bedre og vokse videre så er det jo viktig med mangfold, da også med tanke på erfaring, utdannelse og personlige egenskaper. Vi har ikke noen tro på at man kun kan gjøre en god jobb dersom man har rekrutteringserfaring fra tidligere. Nei, vi har troa på deg, hvem du er, hvordan du vil utvikle deg og hvor elskelig du er. Har du den riktige innstillingen så skal vi i sammen sørge for at du vil rocke rekrutteringsbransjen. Det lover vi deg.

"Disruptive force"

AvantGarde Search ble startet i januar 2019 med overordnede mål om å være et friskt pust i det som er blitt en svært konservativ bransje. Vi ønsket å være driveren for en mer moderne og smidig måte å jobbe med rekruttering på og samtidig bringe litt mer ydmykhet og godhet til den stive bransjen vi er i (æsj).

Vi rekrutterer ledere, teknologer og talenter innenfor salg, markedsføring og design til noen av Oslo`s ledende, raskest voksende, mest ambisiøse og kule teknologiselskaper. Vi skjønte tidlig at rekrutteringsbransjen hadde utviklet seg lite siden 80-tallet med svært konservative holdninger og utdaterte prosesser. Prosesser hvor rekrutterer tror de er den viktigste part i en rekrutteringsprosess. Noe som er så langt fra sannheten som det kan få blitt. De viktigste partene i en prosess er kunden, kandidaten og kundens renomme. Så enkelt er det.

I Oslo er vi nå 10 ansatte + verdens beste intern og verdens beste praktikant, ikke sant Victoria og Ingrid? Så må vi ikke glemme våre fire fantastiske kollegaer i Stavanger, Ingunn, Nina, Kennet og "to be announced".

Reglene

Dersom du skal jobbe hos oss så må du finne deg i følgende:

 1. Vi har ikke lov til å si unnskyld til hverandre dersom vi gjør noe galt
 2. Vi har ikke lov til å si «hei» når vi avslutter en telefonsamtale
 3. Vi har ikke lov til å legge igjen telefonsvar (so 1990)
 4. Vi har ikke lov til å spørre om en dag fri (det tar vi bare)
 5. Vi har ikke lov å være arrogante verken mot søkere, leverandører eller hvem andre det må være
 6. Vi er pliktig til å støtte opp om samfunnet og de som ikke har det så bra
 7. Vi skal elske hverandre, vår jobb, våre kunder, planeten og alle vi jobber med
 8. Vi er pliktig til å hjelpe hverandre og steppe inn der det er behov
 9. Vi må tørre å by på oss selv
 10. Du må være deg selv og være stolt av deg og ditt

Klarer du å forholde deg til disse reglene så håper vi du leser videre

Vi tilbyr IKKE

Hos oss får du ikke struktur, gode pensjonsordninger og høy fastlønn. Hos oss får du ikke en fast kontorplass, bløtkake på bursdag eller et standard julebord med ribbe eller pinnekjøtt. Ei heller får du en firmahytte på fjellet. Er du ute etter dette så er vi nok ikke plassen for deg. Hos oss skal du nemlig få masse annet snacks.

Vi tilbyr

Du får en unorsk arbeidsplass som ikke en gang fortjener ordet unikt. Vi er så mye mer en det + alle sier jo de er unike. Men er vi verdens beste arbeidsplass? Nei så langt vekk som det går an å få blitt. Ingen som sier at de er verdens beste er det. Vi er en fin arbeidsplass hvor vi elsker hverandre og det vi driver med. Thats it.

Karrieren

Vi ønsker å gi alle like muligheter og ha like forutsetninger for å gå «gradene». Etter 15 ansettelser blir man Chief Talent Sourcer og da får du mulighet til å bygge ditt eget team om du ønsker. Eller! Kanskje du ønsker å flytte på deg til Stockholm? Vel hvorfor ikke. La oss gi deg muligheten til å sette AvantGarde Search på kartet hos vår Svenske bror / søster. Kanskje andre steder også?

Lønn

Vi tilbyr lønn med veldig god bonusordning. Målet vårt er at du innen 12 måneder skal tjene vesentlig bedre enn hva du ville gjort i in-house stillinger eller for konkurrenter.

Venner

Vi er alle goder venner, men vi er også venner med økosystemet innenfor teknologibransjen. Vi hjelper der vi kan, og vi får hjelp når vi trenger det.

Grønn profil

Vi liker å bry oss. Vi skulle gjerne gjort mer, men det jobber vi med. Per i dag er vi offisiell rekrutteringspartner til godhetsappen Goodify, til Ingeniører Uten Grenser og The Ocean Opportunity lab. Vi skal også nå være med i en godhets "challenge" via Goodify og ellers arrangerer vi masse events for veldedighet. Vi var også initiativtakeren bak #CVdugnaden da COVID traff som sett på God Morgen Norge.

Annet verdt å nevne:

 • Muligheten til å VIRKELIG påvirke og være med å bygge noe
 • Gratis lunsj i flott kantine hvor fokus er på sunn og kortreist mat
 • Gratis månedskort sone 1
 • Gratis treningssenter på Spaces
 • Mulighet for bruk av takterrasse også for venner
 • Interne konkurranser og mål med premier fra vin og mat til Las Vegas tur
 • Fredagspils og andre sosiale sammenkomster
 • Ukentlig quiz
 • Sommerfest i stil og anti-norsk julebord
 • Mange foredrag og seminarer på de fire Spaces kontorene
 • Så mye ferie du ønsker
 • Jobb når du vil
 • Jobb fra hvor du vil
 • PC / Mac og Mobil
 • Vi er med på masse morro innenfor bransjen. Mye i media, mange podkaster, mange events og mer. Det vil du også være en del av
 • Vi har to helt fantastiske kaffebarer som naboer. Stockfleth og Pascal

Så tror vi du kommer til å le og ha det mer gøy enn noen gang tidligere. Blir sikkert også noen tårer her og der, men det hører også med i dette livet. Du vil bli elsket få være med å bestemme hvordan vi skal vokse videre.

Nå må vi ikke glemme å fortelle deg om stillingen

Du vil få jobbe med ALT. Du vil ha en stilling som innebærer salg, markedsføring, nettverksbygging, sosiale medier, HR og helt sikkert masse annet også. En «normal» uke hos oss består av blant annet: Henvendelser til spennende selskap om møter, ut å møte potensielle kunder, finne leads ved å følge nøye med på hva som skjer i tech-bransjen, produsere supre rapporter og presentasjoner, markedsføring av egen profil og selskapets profil i Sosiale Medier, intervju med kandidater, søk etter kandidater, nettverkstreff og seminarer, account management. Ja, det er bare noe.

Du vil få ditt eget nisjeområde du skal fokusere innenfor, slik at du blir en ekte spesialist og virkelig bryr deg om jobben og dine ansvarsområder. Det er forresten uvanlig å jobbe så spisset i vår bransje så dette kan du virkelig gjøre selge på utad. Et eksempel er Jonas og Paddy. De jobber med rekruttering innenfor IoT. Noe sånt vil det bli med deg også, men vi har ikke helt bestemt oss for hva enda. Vi tilpasser det litt etter din bakgrunn og interesser. Det viktige er at vi finner et område du vil elske.

Noen ganger vil du sitte for deg selv å jobbe, noen ganger vil vi være samlet på kontoret, noen ganger er vi rundt på events osv. og noen ganger jobber vi i sammen på teams. Lotte for eksempel liker å sitte på selve kontoret vårt. Erik og Fathia liker å sitte nede på Spaces rundt et bord. Arnfinn liker å sitte i sofaen på Spaces, mens Patrick liker seg best på Hamar under COVID. Tryggest der sier han. Ann Hege er litt mellom hjemme og kontoret avhengig av om krølltoppen har hjemmekontor eller ikke. Albanit holder seg hjemme. Vi har ikke sett han siden han begynte. Det samme med Jovana. Tusen takk COVID.

Vi har fått veldig gode systemer på plass som gjør at samarbeid både internt og med kunder er utrolig effektivt. Vi elsker våre leverandører som for eksempel TeamTailor, VIBBIO, Shifter, Lunda, Slack, Teams med mer. Uten disse, ingen AvantGarde Search.

Så hvem er vi ute etter?

Vel noen krav må vi jo ha, men har du lest så langt så kan det være du har en personlighet som passer inn hos oss. De kravene som er helt klare er: Utdannelse på Bachelor-nivå eller høyere. Minst 2 års erfaring med salg eller forretningsutvikling. Stor interesse for teknologi fremtiden og næringslivet generelt. God på sosiale medier. Uredd, tøff og motstandsdyktig. Du elsker livet. Du elsker andre. Du elsker deg selv og hvem du er.

Hva nå?

Vi skal avslutte snart. Det lover vi Vi skal ikke ha noen formell søknad fra deg om hvor løsningsorientert, proaktiv, motivert, strukturert og effektiv du er. For noen oppgulp det ville vært. Og for all del; ikke skriv at du kan jobbe selvstendig, men også som en del av et team. Skriv heller noe på din egen måte som du syntes står i stil til hva du kjenner av oss så langt.

Vi har også et detaljert prospekt og en bildeserie som vi gjerne deler med interesserte. Vi sender ut så raskt vi har fått en henvendelse fra deg.

Og til deg som leste dette, men som ikke søker. Takk for at du tok en titt. Ønsker deg masse lykke til og kanskje våre veier møtes ved en senere anledning.

Velkommen til AvantGarde Search – The agile recruitment specialist

Powered by Labrador CMS