LEDIG STILLING

Digital forretningsutvikler | Söderberg & Partners

Hybrid Remote

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Digital forretningsutvikler

Kontaktperson

Patricia Varela Riolfo

Chief Talent Sourcer

E-post

Telefon

Teknologi eller finans, hvorfor velge?

Har du lyst til å jobbe for et selskap i sterk vekst, hvor innovasjon står sentralt, er Söderberg & Partners selskapet for deg. Vi er Nordens største rådgiver innen forsikring, pensjon og formuesforvaltning. Her jobber vi med en mangfoldig kundeportefølje innen næringsliv, foreninger og privatmarkedet.

Vår organisasjon, markedet og tilgjengelig teknologi er i rask endring. For å skape verdi av alle disse endringene trenger vi mennesker som ønsker å være med å drive den digitale endringsagendaen til selskapet, både i Norge og globalt.

Vi ser nå etter en analytisk profil med teft for prosjektledelse som vil jobbe med våre strategisk viktigste prosjekter. Som driver for våre digitale transformasjonsprosjekter vil du sikre at vi oppnår gode forretningsmessige og operasjonelle resultater ved hjelp av digitale løsninger.

Ditt hovedansvar vil være å drive den digitale utviklingen innen våre forretningsområder og lede endringsprosjekter som skaper tydelige verdier for virksomheten. Du vil kjøre workshops og sammen med prosjektteamet kartlegge prosesser, analysere data og prosesser, vurdere tekniske løsninger, formulere og definere forretningskrav og presentere løsningsforslag. Du vil jobbe tett på virksomheten vår, og gi forretningen strategiske anbefalinger basert på digitale løsninger. Du vil også bidra til implementeringen av disse løsningene.

Du får: 

  • Bistå i komplekse prosjekter med mange interessenter
  • Identifisere våre forbedringsområder og mulige effektiviseringer
  • Drive endringsagendaen og sikre at endringer gir en faktisk effekt
  • Innføre automatiserte prosesser
  • Muligheten til å lede prosjekter

Litt mer om oss og hva vi tilbyr: 

Vi er opptatt av at våre IT-løsninger skal være effektive og vare over tid, selv når markedet og omverdenen endrer seg. Derfor ønsker vi å investere i et internt miljø for digital transformasjon som definerer hvordan løsningene våre bygges og som alltid tenker strategisk på hvordan nye løsninger bør innføres. Vi ønsker at IT-avdelingen skal bli den digitale driveren i selskapet.

Hos Söderberg & Partners blir du en del av en kultur preget av stort engasjement, åpenhet og høy endringstakt. Våre verdier Brave, Responsible, Helpful og Driven preger og definerer kulturen vår. Organisasjonen er kreativ og proaktiv med korte kommunikasjons- og beslutningsveier. Vi har et hyggelig og uformelt miljø med sterk og allsidig fagkompetanse. Her får du muligheten til å utvikle dine ferdigheter og kunnskaper. Det er viktig for oss å investere i våre ansatte og vi har derfor gode introduksjonsprogrammer. Vår arbeidshverdag er fleksibel, men vi mener god kultur først og fremst skapes gjennom samhandling på kontoret. Vi er opptatt av samarbeid og sosialt samvær på tvers av lokasjon, og arrangerer jevnlig både faglige og sosiale samlinger.

Litt mer om deg: 

Du er erfaren nok til at du kan både kartlegge dagens situasjon, utvikle og presentere et løsningsforslag samt sørge for endring og utvikling av organisasjonen gjennom innføring av løsningen. Du er en som lytter til ulike behov og oversetter disse til funksjonelle beskrivelser og smarte løsninger. Ikke minst evner du å se IT-utvikling ut ifra et kommersielt perspektiv.

Som person er du flink til å skape relasjoner på tvers i en organisasjon, og du trives i rollen som sparringspartner. Vi er mer opptatt av din evne til å jobbe med grupper i endring og utvikling, fremfor dine teoretiske meritter. Vi ønsker likevel at du har relevant IT-utdannelse og/eller erfaring.Gjennom studier eller arbeid har du for eksempel fått erfaring med:

  • Endringsledelse i forretningsdrevne digitaliseringsprosjekter
  • Automatisering av forretningsprosesser og/eller robotisering RPA
  • Drive komplekse prosjekter med mange interessenter

Neste steg: 

Vi ønsker å gjøre prosessen så smidig og enkel som mulig for deg, vårt mål er at du får best mulig innsikt i bedriften. 

Hvis du allerede nå tenker at dette er noe for deg, kan du enkelt melde interesse ved å legge ved din CV og svare på et par spørsmål.

Har du derimot spørsmål eller ønsker mer informasjon, kontakt Patricia Riolfo i AvantGarde Search. Hun deler gjerne et fullstendig prospekt med mye mer informasjon om Söderberg & Partners og rollen; patricia@avantgardesearch.no

Vi intervjuer fortløpende, så meld interesse så raskt som mulig. Vi gleder oss til å bli kjent med deg! 

Powered by Labrador CMS