LEDIG STILLING

Digital markedsfører | Hafslund

Vil du digitalt teste og markedsføre nye konsepter innen fornybar energi?

Sted

Oslo

Frist

14.august.2022

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Digital markedsfører - Ny Energi

Kontaktperson

Malin Svan

Kommersiell leder

Telefon

Hafslund jobber med å drive den globale omstillingen mot fornybar energi. Vi har i over hundre år driftet og bygget opp et solid selskap basert på vannkraft. Nå bruker vi ressursene og kompetansen til å gjøre de neste hundre årene til en elektrisk innovasjonsfest. Vi har satt av egne avdelinger til eksperimentering og konseptualisering av nye tjenester som gir oss et raskere skifte mot fornybar energi. Her kommer du inn.

Vi har i dag et dyktig team med forretningsutviklere som samfarer samfunnet for de gode problemene som må løses. Teamet jobber i startupfabrikken. De gode problemene som innfrir våre kriterier forsøker vi å matche med gode ideer som løser problemet. Din jobb vil være å teste om ideen løser problemet gjennom digital markedsføring. For eksempel kan et konsept kreve at du lager en hjemmeside hvor du forklarer ideen, annonserer konseptet og analyserer hvor mange som klikker 'kjøp nå" på hjemmesiden.

Når vi ser at vi kan løse problemet med en ide, og at det er et kundebehov for dette, så sender startupfabrikken ideen videre til skaleringsfabrikken. Her skal ideen settes ut i live og tjenesten skal selges. Her trenger vi hjelp fra deg til å markedsføre tjenesten i startfasen frem til gruppen får en egen person på markedsføring.

Stillingen vil rapportere til kommersiell leder i Hafslund Ny Energi.

For å være suksessfull

Må du tåle å ha flere baller i luften. Her skal nemlig flere ideer testes samtidig, og den ene ideen krever kanskje en helt egen fremgangsmåte enn den neste. Struktur og disiplin er en stor fordel. Du må videre være glad i å konseptualisere nye ideer på en appellerende måte gjennom tekst/bilde/video for å gi forbrukeren et bilde av hvordan ideen kan løse deres problem. Videre så må ikke A/B-testing, Google analytics, en ny annonseringstjeneste eller en telefonsamtale med en fremmed skremme deg. Det er alle aktiviteter i hverdagen din. Kanskje kan du ikke alt fra før, men du er alltid innstilt på å sette deg inn i noe nytt for å få innsikten du trenger for å hjelpe teamet ditt.

Vi søker etter deg med

 • Erfaring med å teste ut og analysere konsepter før konseptet er realisert
 • Erfaring med betalt annonsering
 • Erfaring med bruk av Google ads eller andre webanalyse-tjenester
 • Erfaring med å bygge hjemmesider og publiseringsløsninger som Wordpress eller Webflow

Hvem er du?

 • Du er motivert, har god driv og trives i et høyt tempo
 • Du liker å skrive, er analytisk og god til å se muligheter
 • Du er selvgående, tar eierskap fra A til Å, og er interessert i fornybar energi
 • Du har god vurderingsevne og er en lagspiller

Vi tilbyr

 • Høye målsetninger og god satsnings- og investeringsvilje i en fremtidsrettet bransje
 • En start-up i vekst med solide eiere i ryggen
 • Flunkende nytt kontorlokale
 • Mye ansvar og gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • En selvstendig stilling

Om arbeidsgiveren

Hafslund er et av Norges største og mest tradisjonsrike kraftkonsern med røtter tilbake til 1892. Hver dag går mer enn 650 ansatte på jobb for å realisere visjonen om en verden i balanse - med fornybart. Hafslund eier vannkraftverk i Aurland, Hallingdal, Innlandet og Østfold, og drifter en produksjon på ca. 21 TWh, som gjør konsernet til Norges nest største kraftprodusent.

Hafslund eier 50 prosent av Eidsiva Energi, og dermed halvparten av Elvia, Norges største nettselskap med om lag 900 000 kunder, i tillegg til virksomheter som leverer bredbånd og fjernvarme. Eidsiva Energi er medeier i Hafslund Eco Vannkraft AS.

Datterselskapet Hafslund Oslo Celsio er Norges største fjernvarmeselskap og er i gang med å bygge verdens første karbonfangstanlegg for avfallsforbrenning på Klemetsrud. Gjennom forretningsområdet Ny Energi, jobber Hafslund med innovasjon og forretningsutvikling for å sette fart på elektrifiseringen av Norge. Hafslund har en klar vekststrategi for årene som kommer. Konsernet har kontorer flere steder i landet. Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo.

Powered by Labrador CMS