Ledig stilling:

DIPS søker erfaren Design Director som vil løfte brukerorientert e-helse til nye høyder

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 29. november

Søk på stilling

DIPS er en ledende leverandør av e-helse til norske sykehus og blant de største aktørene til kommunehelsemarkedet. Nå søker DIPS en erfaren Design Director som kan bidra til å løfte design og brukerfokuset i hele organisasjonen.I DIPS finnes et superlag med 340 kollegaer som jobber hardt for å utvikle og levere brukervennlig programvare til norsk helsetjeneste. Fra moderne kontorer i Barcode i Oslo, Bodø, Bergen, Tromsø, Trondheim og Straume jobber dyktige og entusiastiske folk for å skape smartere verktøy for Helse-Norge.

Både i Norge og resten av verden er helsesektoren på vei til å bli heldigitalisert. Utviklingen skaper et stort og åpent rom for nye ideer og løsninger. Som Design Director vil du sammen med teamet ditt og gjennom ulike samarbeid internt og eksternt bidra til å skape brukerorienterte løsninger som vil komme over 150 000 helsearbeidere og langt flere pasienter til gode. Det handler om å skape, teste, lytte, lære og justere. Som Design Director er du overbevist om at fremtidens digitale helsetjeneste bygges gjennom kontinuerlig utviklingsarbeid.

Vi tror du;

  • er en erfaren leder og brobygger som evner å sette retning
  • liker å lede, bygge team og skape samhold og tilhørighet
  • trives med å inspirere med designmetodikk på tvers av fag og forretning
  • er nytenkende og har lidenskap for brukerinvolvering og tverrfaglige utviklingsprosesser
  • har et sterkt fagengasjement og brenner for å skape gode, helhetlige og gjennomtenkte brukeropplevelser
  • ser teknologien fra brukerens ståsted, og skaffer deg raskt en forståelse for oppgaven og utfordringer og muligheter knyttet til denne
  • har bred erfaring, gjerne fra ulike bransjer, innen digital transformasjon, innovasjon, strategi, kundeopplevelse og endringsledelse
  • har erfaring med innovativ tjeneste- og produktutvikling med designmetodikk som tydelig føring

I DIPS møter du faglig orienterte kollegaer som utvikler løsninger som effektiviserer Helse-Norge. Sammen skaper vi en enklere hverdag for helsepersonell som frigjør mer tid til omsorg og behandling. Som Design Director i DIPS er du derfor del av noe stort og meningsfylt - du er faktisk med på å utvikle løsninger som kan bidra til å redde liv. Noe for deg?

Har du spørsmål ta kontakt med Evy Nilsen på [email protected] eller tlf:+4792245926, eller Ella Ravnanger på [email protected], tlf: +4741405804 i Nye og Kloke Hoder.