LEDIG STILLING

Direktør strategi og organisasjonsutvikling | Berggård Amundsen & Co

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Sted Langhus
Frist Snarest
Ansettelsesform Fast
Stillingstittel Direktør strategi og organisasjonsutvikling

Kontaktperson

Jenny Homme Send e-post
Partner/Leder Visindi Norge 916 56 102

Vår nye drivkraft for å bygge fremtidens organisasjon

Berggård Amundsen har ambisjon om å være en toneangivende aktør i elektrifiseringen av Norge. Vi har ambisiøse vekstmål og skal i årene som kommer gjennomføre små og store utviklings- og endringsprosjekter.

Vi søker en direktør strategi og organisasjonsutvikling som skal spille en nøkkelrolle i arbeidet med å ruste Berggård Amundsen for fremtiden. Du får et engasjert team som ytterligere skal rustes med nye medarbeidere fremover. I tillegg skal du spille på dyktige ressurser i hele organisasjonen.

Direktør strategi og organisasjonsutvikling inngår i ledergruppen og vil delta i alle strategiske diskusjoner og prosesser. Du vil være en sentral sparringspartner for administrerende direktør og ha en stor kontaktflate på tvers av organisasjonen. Rollen er sentral og krever engasjement, kapasitet og evne til å prioritere. Ansvar og hovedoppgaver vil være innen forretnings- og organisasjonsutvikling, innovasjon, HR, prosjektstyring og administrasjon.

Den rette er en utpreget strateg, har erfaring med strategisk og operativ HR og har levert solide resultater på virksomhetsutvikling. Du har høyere utdanning, erfaring med digitalisering og implementering av ny teknologi. Som leder er du trygg og du har erfaring med å fasilitere strategi-, endrings-, og utviklingsprosesser. Berggård Amundsen ønsker seg en drivende og inspirerende leder med sterk gjennomføringsevne. Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

For riktig kandidat er rollen som direktør strategi og organisasjonsutvikling en unik mulighet!Hos Berggård Amundsen får du stort handlingsrom og muligheten til å videreutvikle et solid selskap som står overfor en spennende reise i årene som kommer.

Interessert? Ta gjerne kontakt med Visindi ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, Vibeke Bjerknes, tlf. 986 45 381, eller Morten Bjørnå, tlf. 977 11 440. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase av prosessen. Søknad med CV sendes snarest.

Om virksomheten

Søk stillingen

Berggård Amundsen & Co AS er en selvstendig, norsk- og familieeid elektrogrossist etablert i 1946. Det at vi er både norske og familieeide er med på å gjøre oss litt annerledes. Det påvirker våre forretnings- og kjerneverdier og inspirerer oss til å tenke langsiktig.

Med omsetning på 2,2 MRD NOK, 210 medarbeidere og en markedsandel på ca. 15 %, er vi litt mindre enn konkurrentene, men gjennom våre 25 BA Servicesentre rundt om i hele landet, har vi fokus på lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene og deres hverdag. Korte beslutningsveier og mer direkte kommunikasjon gir oss muligheter og resultater som systemer alene ikke kan oppnå. Vi er Great Place to Work-sertifisert for femte år på rad, og medarbeiderne opplever å ha en trygg arbeidsplass med gode muligheter for utvikling.

Vi fokuserer på å være til støtte for våre kunder, og i langt mindre grad å være en salgskanal for leverandørene. Både på det moderne og fremtidsrettede sentrallageret og hovedkontoret på Langhus og på de 25 BA Servicesentrene, legges driften opp på kundenes premisser for å gjøre deres arbeidsdag enklere.

Powered by Labrador CMS