Ledig stilling:

Elhub søker utviklere og ledere som vil være med å utvikle infrastrukturen for det grønne skiftet

Ønsker du å jobbe i et spennende miljø der du kan være med på å heve kvaliteten på IT-systemer som har en innvirkning på vår felles hverdag?

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 5. desember 2021

Se Stillinger

Da bør du bli en del av Elhub som nå bygger opp et in-house utviklingsteam. Vi ser etter både erfarne og nyutdannede som kan være med å bidra med ideer og gjennomføre dem i samarbeid med våre eksisterende, erfarne team. Vi søker personer som setter pris på å være med i hele livssyklusen, fra idemyldring og problemidentifisering til gjennomføring og forvaltning.

Elhub vil være en av premissgiverne for en fornyelse av kraftmarkedet og dets muligheter. Strøm kan kanskje virke lite spennende, men hvordan vi muliggjør løsninger for kraftmarkedet er på vei inn i en rivende utvikling. For å støtte opp under en bransje hvor digitalisering er en katalysator for store endringer søker Elhub deg som har en over middels interesse for teknologi, utvikling og håndverket som dette fører med seg.

Vi skal rekruttere til flere team med ulik kompetanse innenfor IT. Utviklingsteamene våre er organisert med en miks av både unge og erfarne ressurser, og vil bestå av forretningseksperter, testere, tekniske testutviklere og utviklere. Som nyutdannet får du nytten av å jobbe med erfarne utviklere, og som erfaren utvikler får du muligheten til å sette retningen på hvordan vi skal jobbe.

Vi behandler søknader fortløpende og vurderer om du har relevant erfaring eller utdanning som kan passe hos oss.

Les mer om de spennende stillingene du kan søke på her

Vi ser frem til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS