LEDIG STILLING

Er du en av våre nye IT-rådgivere?

Om stillingene

Sted Bergen
Frist 05.12.2021
Ansettelsesform Fast
Stillingstittel IT-rådgiver

Kontaktperson

Yngve S. Austegard Send e-post
IT leder 48 17 13 75

Konkurransetilsynet tar i bruk ny teknologi og nye arbeidsmetoder i arbeidet for å sikre god konkurranse og velfungerende markeder. Vi innhenter og bearbeider store datamengder i våre analyser, og dataene bruker vi til økonomiske analyser og til etterforskningsarbeid. Vi har også etablert et separat teknisk miljø og en datalab tilknyttet etterforskningsstaben for bearbeiding og analyse av elektroniske beslag. Vi er i gang med vår spennende digitaliseringsreise og er på utkikk etter rådgivere som kan bistå i denne reisen.

Vi trenger å styrke IT-seksjonen med 1-2 stillinger for å kunne videreutvikle Microsoft 365 og Azure baserte løsninger for Konkurransetilsynet. Er du sulten på ny teknologi og vil bidra til morgendagens løsninger? Som IT-rådgiver vil du være sentral i Konkurransetilsynets skysatsing. Du vil være med på å utvikle, drifte og forvalte kritiske IT-løsninger i et spennende IT-miljø.

Stillingene er en del av IT-seksjonen, som i dag inngår i administrasjons- og organisasjonsavdelingen. Seksjonen er ansvarlig for systemarkitektur, systemdrift, support og IT-sikkerhet. Seksjonen bidrar til bevissikringer og systemarbeid for etterforskningsstaben. En sentral del av arbeidet til seksjonen er å understøtte arbeidet til vårt digitale fagmiljø og jobbe opp mot våre data scientister og vår tekniske etterforsker. Det er av stor betydning at seksjonen leverer solide og gode IT-tjenester til alle ansatte, og videreutvikler IT-løsninger for hele virksomheten.

Vi er opptatt av mangfold

Vi i Konkurransetilsynet legger vekt på inkludering og mangfold på arbeidsplassen. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke – uavhengig av alder, kjønn, nedsatt funksjonsevne, hull i CV-en, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi ønsker å strekke oss langt for å tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dine mest sentrale arbeidsoppgaver i stillingen vil være

 • Drifte og utvikle Microsoft 365 og Azure baserte løsninger.
 • Inngå i IT-seksjonens daglige driftsoppgaver, inkludert brukersupport.
 • Jobbe med implementering, drift og utvikling av tilsynets skysatsning.
 • Være en viktig del av tilsynet sin digitale transformasjon.
 • Jobbe tett sammen med andre fagenheter i tilsynet, blant annet opp mot data scientister og teknisk etterforsker.

Kvalifikasjonskrav

Til disse stillingene må du ha

 • Høyere utdanning på bachelor eller master nivå innen relevante fagfelt fra universitet/høyskole, fortrinnsvis innen informatikk, datateknologi, informasjonssikkerhet eller tilsvarende.
 • Omfattende og relevant erfaring innen de aktuelle fagområdene for stillingen kan kompensere for manglende formell utdanning.
 • Minimum 3-5 års arbeidserfaring.
 • Kompetanse på Microsoft 365 og Azure.
 • Kompetanse på Microsoft sine skyløsninger, herunder sikring av data.

Det er også en fordel med

 • Kjennskap til arbeid med brannmurer og nettverksløsninger.
 • Erfaring med serverdrift i egen organisasjon.
 • Microsoft sertifiseringer.

Personlige egenskaper

 • du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og liker å skape løsninger i team
 • du jobber strukturert og har gode analytiske evner
 • du er nytenkende og interessert i ny teknologi, innovasjon og fremtidens løsninger
 • du er løsningsorientert og fleksibel, og håndterer perioder med høyt aktivitetsnivå

Den som ansettes må kunne autoriseres og sikkerhetsklareres for sikkerhetsgradert informasjon.

Vi kan tilby deg

I Konkurransetilsynet vil du få dyktige kollegaer som er opptatt av et godt arbeidsmiljø. Hos oss er de ansatte den viktigste ressursen og vi legger vekt på at alle ansatte har gode utviklings- og karrieremuligheter og trives med sine arbeidsoppgaver og kollegaer. Konkurransetilsynet har fleksibel arbeidstid, gode løsninger for hjemmekontor, trening i arbeidstiden og god pensjonsordning i Statens Pensjonskasse. I tillegg har tilsynet universelle utformede lokaler, kantineordning, eget bedriftsidrettslag, tilgang til treningsfasiliteter og gode ordninger knyttet til bedriftshelse.

Stillingene blir lønnet ut fra kvalifikasjoner og iht. til det statlige lønnsregulativ som rådgiver/seniorrådgiver (st. kode 1434/1364) i lønnsspennet kr. 530 000 – 800 000. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan gjøres offentlig selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten, jf. offentleglova §25. Dersom en søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste, må dette grunngis.

Spørsmål om stillingen kan rettes til IT leder Yngve S. Austegard, på tel. 48 17 13 75 eller e-post [email protected].

For mer informasjon om Konkurransetilsynet se vår nettside www.konkurransetilsynet.no

Søknadsfrist: 5. desember 2021

Søk på stilling!

Powered by Labrador CMS