Ledig stilling:

Er du en kreatør i hjertet og en teknolog i hodet?

Stillingen er utgått

Stillingstittel: Tech-Lead

Y story

Et kommunikasjonsbyrå med fokus på å bygge sterke bedriftskulturer, engasjement og utvikling. Vi hjelper med å få strategien ut i organisasjonen.

Arbeidssted
Oslo

Søk på stilling

Dersom du har lyst til å jobbe med kultur, endring og kommunikasjon hos noen av Norges største bedrifter bør du definitivt lese videre.

Og hvis du i tillegg motiveres av å ta større ansvar, se det store bildet og jobbe strategisk med teknologi, passer du kanskje perfekt hos oss!

For vi trenger deg som kan lede vårt internasjonale nettverk av utviklere og designere for å skape nye løsninger innen VR, AR, web og andre teknologier.

Vi tror du bør ha jobbet noen år med koding for å lykkes i denne jobben. Og du må trives i et lite, lærevillig og tverrfaglig team som elsker å være kreative og løse problemer sammen. I praksis får du ansvar for å sikre teknologileveransene våre.

Når vi skal liste opp hva jobben handler om ser listen slik ut:

  • Bruke teknologi på nye måter i opplæring og kommunikasjon
  • Lage konsepter og finne løsninger i samarbeid med leverandører og kunder
  • Bygge enkle løsninger og wireframes for å teste tidligfase
  • Holde seg oppdatert på trender, konkurrenter og videreutvikling innen relevant tech

Det er helt sikkert en fordel om du har erfaring med smidig metode, og ikke minst bør du ha gjort deg noen erfaringer knyttet til å gjennomføre komplekse teknologileveranser fra ide til ferdig levert produkt.