Ledig stilling:

Er du en utvikler med interesse for båter?

Kruser AS er verdens første elektriske båtpool og vi søker nå etter to skarpe hoder til vår teknologi-avdeling.

Kruser AS er verdens første elektriske båtpool og vi søker nå etter to skarpe hoder til vår teknologi-avdeling. Vi søker tech leads / full-stack / frontend-utviklere som skal ta eierskap til og utvikle morgendagens løsninger for kruser.no samt våre apper, driftssystemer og støttesystemer. Vil du jobbe med fremtidens båter med en svært variert hverdag i en scale-up så trenger du ikke lete videre!

Arbeidssted: Lysaker

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Vi søker etter deg som har noe eller mye erfaring med å utvikle gode websider eller apper i et høyteknologisk miljø. Vi er et innovativt firma som har evnen til å snu oss raskt og ta i bruk den nyeste teknologien, som er nødvendig for å nå våre mål. Vi benytter i dag IOT, sensorer og no-code/low-code løsninger for web og app og har behov for flinke kodere og utviklere som vil lage morgendagens løsninger for ekte brukere. Hos oss tar du eierskap til teknologi og løsning og har stor påvirkningskraft. Du vil sitte tett på kundene og du vil få en fartsfylt og variert hverdag.

Hvem er vi?

Krusers visjon er å skape et bekymringsfritt båtliv for mennesker og miljø. Vi jobber hver dag for å skape det unike båtlivet som gjør det mer attraktivt å dele en nullutslipps-elbåt enn det er å eie eller leie et fossilt alternativ. Vårt 10-års mål er å gjøre deling av utslippsfri båt til den nye normen for vår målgruppe innen 2030.

Vi vokser raskt og har behov for å styrke teknologiavdelingen med flere kloke hoder. Teknologiavdelingen leverer tjenestene som gjør at vi kan tilby de beste kundeopplevelsene til medlemmene og det beste driftssystemet til driftsavdelingen. Samtidig vil vi gjøre gode analyser på hvordan tjenesten brukes og finne ut hvordan vi skal drive og utvikle tjenesten fremover. Vårt flåtesystem gjør at vi kan ha en høy oppetid på båter og booking, men vi ser alltid etter nye og smartere måter å bruke teknologi som kan hjelpe oss med å levere en best mulig tjeneste.
Hvem er du?

Du er en sulten utvikler som er motivert for noe helt nytt. Det viktigste er ikke hvilke programmeringsspråk du har jobbet mest med men at du er en lidenskapelig utvikler som leverer høy kvalitet og som er en lagspiller. Du vil være med på å ta teknologivalg og vil jobbe med det nyeste av web-teknologier og IOT-løsninger.

Vi er på jakt etter deg som er klar for et eventyr i et ungt selskap der du har stor påvirkningskraft og virkelig kan gjøre en forskjell. Hos oss finner du ikke masse byråkrati og tungroddhet, men en svært smidig gruppe som løser utfordringer raskt og kan snu seg rundt kjapt. Du vil få en variert hverdag hvor du garantert vil få mange nye utfordringer og mye moro.

Vi skal utvikle en ny webløsning, og vil også jobbe mye med å utvikle vår app. Per i dag bruker vi No-code/Low code PWA med Appfarm for app og Wordpress/Woo for web. Vi bruker Google´s IOT løsning og spesialbygde IOT enheter med 4G for å kommunisere med båtene våre. Integrasjoner mot ulike båttyper og deres systemer vil bli en viktig del av jobben.

Hvorfor jobbe i Kruser?

I Kruser får du jobbe i et ungt selskap som er opptatt av bærekraft, innovasjon, teknologi og ikke minst fantastiske kundeopplevelser. Du vil delta i front av det som skjer innen miljøvennlig fritidsbåtliv i verden. Vi er visjonære og alltid opptatt av å endre oss til det bedre. I Kruser er det laget som skaper resultatene, vi er team-orienterte og deler alle oppturer og nedturer. Ulikheter i et team er utrolig viktig for å skape de beste resultatene, men for å trives er det viktig at du ønsker et miljø bestående av positive og entusiastiske kollegaer som elsker å løse det som er umulig, og som ikke gir oss før målene er oppnådd. Vi representerer det grønne skiftet – eller den grønne bølgen i praksis. Vi kan derfor love deg en hverdag fylt med spennende og varierte oppgaver i en helt ny og voksende bransje innenfor delingsøkonomi. Vi har moderne kontorlokaler på Lysaker med innendørs sykkelparkering, treningsrom, kantine, gymsal og alle fasiliteter (og fjordutsikt!).


Vi tilbyr:

  • Spennende utfordringer i en svært variert arbeidshverdag
  • Lønn etter kvalifikasjoner
  • Et moderne arbeidsmiljø og høy grad av fleksibilitet
  • Muligheten til å bli med å definere og realisere morgendagens tjeneste innenfor båtliv
  • Gründerspirit
  • Et team som brenner for det de gjør
  • En meningsfylt fremtidsrettet jobb
  • Muligheter for opsjonsavtale

Dersom du er interessert i å høre mer sender du en mail til [email protected] med din CV så blir du invitert til en kort første prat.

Powered by Labrador CMS