LEDIG STILLING

Er du vår neste eksportrådgiver innen internasjonalt salg av tjenester og software?

Eksportrådgiver, tjenesteeksport og software | Innovasjon Norge

Sted

Oslo

Frist

26.03.23

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Eksportrådgiver

Kontaktperson

Hanne Skogen

leder for Eksportsenteret

951 55 024

Ønsker du å bidra til å øke norsk eksport?

Eksportsenteret er Innovasjon Norges kompetansesenter innen eksporttekniske områder som toll,frihandelsavtaler, internasjonal netthandel, internasjonale kontrakter, leveringsbetingelser, m.m.Fremover skal vi utvide vårt kompetansefelt til også å inkludere internasjonal handel med ikke-fysiske produkter, og ser nå etter deg som ønsker å være med på dette.

Eksportsenteret består per i dag av en jurist og to tollspesialister. Vi er lokalisert ved InnovasjonNorges hovedkontor, hvor vi jobber tett sammen med resten av eksportavdelingen, samt kollegerved våre kontorer i Norge og utlandet.

Som eksportrådgiver vil du hjelpe bedrifter med råd og veiledning innen internasjonal handel, bidratil å redusere risiko og øke deres lønnsomhet. Dette skjer gjennom individuell rådgivning, webinarerog kurs, informasjon på digitale plattformer, i tillegg til dybderådgivning og skreddersydde kurs.Videre vil du bidra i samspill med resten av organisasjonen og eksterne aktører for å gi norsknæringsliv et best mulig tilbud.

Din rolle er å forstå eksportbedrifters situasjon og utfordringer, og foreslå mulige løsninger. Detteforutsetter en helhetlig forståelse av blant annet handel over grensene, og evnen til å videreformidleinformasjon og løsninger er derfor essensielt.

Våre kunder spenner fra nystartede bedrifter med internasjonale ambisjoner og behov for bredveiledning, til store og erfarne eksportbedrifter som trenger spisskompetanse innenfor konkreteområder.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Kjennskap til de operasjonelle sidene av internasjonal handel med tjenester og software(herunder SaaS)
• God formidlingsevne, muntlig og skriftlig
• Gode digitale ferdigheter• Gode engelskkunnskaper, og flytende i et skandinavisk språk
• Gjerne juridiske studier med spesialisering innen IT-rett, men andre studieretninger kan ogsåvære relevant

Det vil være en fordel med relevant arbeidserfaring fra internasjonal virksomhet.

Vi ser etter deg som er opptatt av kunnskaps- og kompetansedeling – både skriftlig på våre nettsiderog med kunder og kolleger for øvrig. Du har et brennende ønske om å utvikle deg og tilegne deg nykunnskap. Stadig mer av det vi gjør foregår digitalt, så det er viktig at du behersker digitale medier ogevner å formidle tekst på nett.

Vi tror du er serviceinnstilt, har fokus på god kundedialog og er komfortabel med å presentere fagliginnhold foran en forsamling. Du finner verdi i tverrfaglig samarbeid, og trives godt når du kan driveditt eget arbeid fremover.

Vi kan tilby:

Spennende faglige utfordringer hos en av Norges mest attraktive arbeidsgivere, med godemuligheter til å lære og utvikle deg videre.

• Meningsfylt arbeid ved å bidra til å nå regjeringens mål om 50% mer fastlandseksportinnen 2030.

• Splitter nye kontorer i Grev Wedels plass 9.

• Fleksitid og mulighet for hjemmekontor.• En av Norges beste pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidssted er Oslo.

Spørsmål om stillingen kan rettes til leder for Eksportsenteret, Hanne Skogen tlf. 951 55 024.

Send søknad, CV og relevante dokumenter innen 26. mars 2023.

Powered by Labrador CMS