Ledig stilling:

Er nettopp du den utvikleren vi søker etter?

Stillingen er ikke lenger aktiv

Veracity by DNV GL kobler industriaktører for å skape digital tranformasjon. I Veracity finner du over 60 fremoverlente nye kollegaer hvor over halvparten av de jobber med teknisk utvikling av tjenestene. 172 000 bruker Veracity i dag og vekstambisjonene er store

Over 1000 eksterne utviklere bruker plattformen i dag.

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsfrist: Fortløpende

Front-end søknad

Back-end søknad

Er du en motivert front- eller backend utvikler som søker etter en IT-jobb i et selskap med en sterk identitet, og som står for verdier du lett kan identifisere deg med?

DNV GL er en norsk stiftelse med global tilstedeværelse i over 100 land og mer enn 13.000 ansatte. Vi har ett formål : å sikre miljøet og livet på jorden. Vi hjelper industrien med å finne effektive, miljøvennlige løsninger, og vi kvalitetssikrer utstyr som beskytter liv og helse over hele kloden.

DNV GL har laget en uavhengig digital platform “Veracity” for å gi industrien de verktøy som trengs for å behandle store datamengder som skal til for å løse fremtidens utfordringer. Vi i Veracity er en liten men agil «start-in» i DNV GL basert i Oslo, med over 60 dyktige medarbeidere. Kanskje du har samme interesser og målsetninger som oss ?

Vi er sterk i troen på at når du videreutvikler dine ferdigheter, så utvikler vi oss som selskap også. Derfor bruker vi betydelig med tid og ressurser på din personlige utvikling, gjennom 1-1 oppfølging, faglig påfyll og utfordrende prosjekter sammen med dyktige kolleger.

Arbeidsoppgavene vil bestå av blant annet:

  • Bygge digitale plattform-verktøy og -tjenester for et globalt marked
  • Delta i innovasjonsdrevet produktutvikling
  • Trygge datasikkerheten til våre kunders- og våre egne data
  • Videreutvikle DevSecOps prosesser

Enten du nettopp er ferdig med utdannelsen, eller du har mange års erfaring allerede, så vil vi snakke med nettopp deg!

Ønsker du å vite mer om stillingen, eller kanskje avtale en uformell prat over en kaffe ? Send en epost til [email protected] og merk den med UTVIKLER.

Allerede klar til å søke? Velg enten :

Front-end søknad

Back-end søknad