LEDIG STILLING

Eviny Ventures utvider investeringsteamet

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Sted Bergen
Frist 31.01.2022
Ansettelsesform Fast
Stillingstittel Eviny Ventures utvider investeringsteamet

Kontaktperson

Andreas Tufteland Engelsen 909 63 954
Roald Brekkhus 920 91 312

Bli kjent med Eviny AS

Eviny Ventures investerer i oppstart- og vekstselskap med en unik teknologi eller forretningsmodell som kan spille en nøkkelrolle i det fremtidige fornybare samfunnet. Vi skal være en av de ledende tidligfaseinvestorene i Norden som bidrar til at verden beveger seg fra fossile til fornybare energikilder.

De kommende årene er vår ambisjon å investere nærmere en halv milliard kroner i de beste oppstartsselskapene innenfor vårt mandat. Primært i Norge og Norden men også med mulighet for å investere i resten av verden. Vi skal sette fart i selskapene vi investerer i og samtidig styrke konkurransekraften til konsernet. Eviny besitter bransjekompetanse, innsikt og relasjoner som oppstartsselskaper har behov for mens oppstartselskaper har nye perspektiv, innsikt og relasjoner som gir Eviny verdi. I dag består porteføljen til Eviny Ventures av ni oppstart- og vekstselskap som eksempelvis Tibber, Heimdall Power og Really!. Flere selskaper er på vei inn!

Oppjusterte ambisjoner krever flere hoder og vi utvider nå derfor investeringsteamet. Vi er åpne for personer med ulik bakgrunn og erfaring og tilpasser stillingsnivå til riktig kandidat.

Som ansatt i Eviny Ventures blir en viktig arbeidsoppgave å kartlegge markedet for gode investeringsmuligheter. Når vi finner selskap med strategiske og finansielle potensial, vil du for enkelte selskaper være ansvarlig for å lede investeringsprosessen fra A til Å. I denne prosessen er det avgjørende å søke bistand hos både interne og eksterne eksperter for å skaffe grunnlag for best mulige beslutninger. Du vil i tillegg få ansvar for noen porteføljeselskaper som du følger særlig tett opp via styrearbeid, aktiv eierskapsforvaltning og kobling mellom selskapene og Evinys ekspertise.

Egenskaper vi håper du har

Motivasjon. Blir motivert av å dyrke frem nytt næringsliv som verden trenger for å løse klimautfordringen og som Norge kan leve av i fremtiden.

Kommersiell teft. Forstår hvordan verdier skapes og hva som kreves for å skape Norges neste enhjørning.

Strategisk hode. Liker å dykke ned i problemstillinger men samtidig evner å se det større bilde på hvor verden er på vei og hva som skal til for å realisere høye ambisjoner.

Relasjonelle egenskaper. Du får energi av å jobbe med andre og lengter etter å treffe fremoverlente mennesker fysisk igjen.

Driv. Evner å sette inn det lille ekstra når det trengs både kvalitet- og leveransemessig.

Du er en uredd humørspreder som er proaktiv og nysgjerrig, men samtidig evner å holde god struktur når det trengs. Bakgrunn som gründer, del av et gründerteam, investeringsvirksomhet, management consulting, bank, juss eller forretningsutvikling vil være nyttig. Erfaring du innehar kan strekke seg fra fire til flere tiår i næringslivet og stillingsnivå blir regulert i henhold til dette. Gode referanser og resultater er noe du kan vise til både fra profesjonell karriere og akademia. I tillegg skriver og snakker du overbevisende på norsk og engelsk.

Eviny Ventures tilbyr

Arbeid med mening. Du jobber daglig med løsninger som må til for å løse klimautfordringen verden står ovenfor.

Felleskap i et ambisiøst team. Sammen med Lisa, Roald og Andreas blir du en del av et teamorientert, engasjert og ambisiøst kollegiale med mye gode diskusjoner, latter og energi.

Fleksibel arbeidshverdag. Du kan du i stor grad kan være med å påvirke arbeidshverdagen din selv.

Hjelp fra kollegaer. Eviny Ventures har mulighet til å dra nytte av kompetanse og nettverk til alle de 1300 kollegaene vi har i konsernet. På forretningsområdenivå blir du en del av et av de største innovasjonsmiljøene i Norge som jobber for å lage fremtidens elektriske, digitale og bærekraftige løsninger.

Nye lokaler. Kontoret er splitter nytt i Bergen sentrum - Skipet i Solheimsviken.

Trigger dette en interesse hos deg ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat!

Søknad sendes via vårt elektroniske søknadsskjema.

Om arbeidsgiveren

I Eviny kombinerer vi klimaansvar med lønnsom forretning. I over 100 år har vi produsert ren fornybar energi av vestlandsregnet, og nå elektrifiserer vi Norge. Vi skaper de nye løsningene som nullutslippssamfunnet krever. Som fremtidsoptimister tror vi at vi kan lykkes. Vi er størst på lynlading for elbiler. Vi bygger landstrøm til skip, elektrifiserer havbruk og transportnæringen. Vi jobber for utslippsfrie byggeplasser. Vi bygger IoT-nett, fibernett, fjernvarmenett og et av verdens første nettverk for hurtiglading av elbåter.Eviny er et av Norges største energi- og teknologikonsern. Vi er eid av folket. Når vi skaper resultater for oss selv, eierne våre og kundene våre, skaper vi samtidig resultater for klimaet, samfunnet og hver enkelt av oss.

Powered by Labrador CMS