LEDIG STILLING

Forretningsutvikler for banebrytende helseteknologi

Kunstig intelligens vil revolusjonere helseindustrien. Vil du være med på reisen?

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Sted Oslo
Frist Snarest
Ansettelsesform Fast
Stillingstittel Head of Business Development

Kontaktperson

Anne Skinnemoen Send e-post
Senior Business Consultant 986 30 813

Ønsker du en utfordrende og meningsfylt lederrolle, med kommersielt ansvar for en unik teknologi som kan bidra til å redde liv? I Augere Medical har vi som mål at flere av de to millionene som årlig får påvist tarmkreft, får tidligere diagnose og behandling. Vi forventer CE-merking av vårt første produkt i løpet av 2022, og søker nå en ambisiøs forretningsutvikler som kan lede vår kommersielle satsning.

Som Head of Business Development får du ansvar for å utforme den kommersielle strategien, inngå strategiske partnerskap og lede den forestående internasjonale lanseringen.

Sentrale ansvarsområder:

  • Utarbeide go-to market strategi for prioriterte markeder

  • Identifisere strategiske partnere og potensielle distributører, samt fremforhandle avtaler med disse

  • Bygge Augeres egen salgsorganisasjon

  • Markedsinnsikt, inkl. konkurrentovervåkning og utviklingen innen diagnostikk og endoskopi

  • Ha oversikt over viktige rammebetingelser, som de enkelte lands regulatoriske krav, refusjonsordninger m.m.

  • Bygge relasjoner til spesialister og «key opinion leaders» innen tarmkreft

  • Være et ansikt utad for Augere Medical, presentere selskapet og demonstrere produktet

Vi ser etter deg med høyere relevant utdanning, entreprenørånd, og erfaring med kommersialisering av produkter i tidlig fase, gjerne fra en start-up. Vi er et sterkt teknologidrevet selskap, så vi setter pris på at du er teknologisk nysgjerrig og lærevillig. Har du i tillegg jobbet med teknisk løsningssalg, er det et pluss. Det er videre en fordel om du har noe kjennskap til regulert industri, ettersom medtek-bransjen er preget av strenge regulatoriske krav og høye markedsbarrierer. Erfaring fra medtek/biotek/farma vil være en fordel. Som person blir du beskrevet som tillitvekkende, nysgjerrig, initiativrik og selvgående. Du har et strategisk mind-set, samtidig som du trives med å være operativ. Dette er en utadrettet og relasjonsbyggende rolle, så gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk er en forutsetning for å lykkes.

Hos oss blir du en del av et dedikert team med solid fagkompetanse innen medisin, kunstig intelligens og software-utvikling. Problemer løser vi i fellesskap som team, og beslutningsveiene er korte. Du blir del av ledergruppen, og får en viktig og utfordrende lederrolle innen en raskt ekspanderende industri. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et attraktivt opsjonsprogram. Som vår Head of Busniness Development får du en rolle der du blir sentral for selskapets videre utvikling og vekst!Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Anne Skinnemoen, tlf. 986 30 813, Bjørn Brudevoll, tlf 468 00 000 eller Marie Victoria Ødegaard, tlf 926 82 293 for en uforpliktende prat om denne spennende muligheten. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad ved å trykke på «søk her» knappen så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Augere Medical.

Om arbeidsgiver

Augere Medical er et oppstartselskap med et tverrfaglig team med tung teknisk og medisinsk kompetanse. Selskapet ble stiftet i 2018 og har sitt utspring i forskning utført på Simula Research Laboratory. Augere jobber for å forbedre endoskopiundersøkelser, slik at kreft i tarmen kan forebygges på en bedre måte. Teknologien til Augere analyserer endoskopivideo i sanntid og gir legene en AI-basert tilbakemelding på funn under undersøkelsen. Vi forventer at selskapets første produkt vil lanseres mot slutten av 2022, noe som tar selskapet inn i en ny, spennende fase. Vi er totalt 8 ansatte og holder til i hyggelige lokaler ved Akerselva sentralt i Oslo.

Powered by Labrador CMS