Ledig stilling:

Forretningsutvikler i Northern Playground

Stillingen er ikke lenger aktiv

Jasså, du trykket deg inn. Så bra! Vi digger nemlig nysgjerrige mennesker – kanskje du bør søke likevel?

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 01.08.21

Søk på stilling

Før du leser mer om stillingen, la oss være åpne om en ting: Vi aner ikke hva vi skal kalle den. Vi har tenkt på mange fancy titler, men å være fancy er ikke helt vår greie. Poenget er at vi trenger et klokt hode som skal være med å utvikle selskapet videre. En analytisk sjel som kan jobbe i spennet mellom logistikksystemer og markedsprosjekter. En som blir gira av kaoset og ansvaret i et lite selskap med stor vekst. En som har erfaringen til å ta tak i sentrale områder som må styres og profesjonaliseres.

Nøyaktig ansvar og tittel skaper vi sammen!

Vi føler oss trygge på at du må være en person som:

 • Har relevant høyere utdanning
 • Har +/- fem år relevant arbeidserfaring
 • Er analytisk
 • Kan lede større og mindre prosjekter/satsninger
 • Har interesse for eller erfaring med supply chain/logistikk
 • Har et forretningshode
 • Digger en kaotisk hverdag med mye armer og bein
 • Tar initiativ, er en gjennomfører og er iboende ambisiøs

Dette er oppgaver vi vet at vil falle på ditt bord:

 • Ansvaret for logistikk, både daglig drift, profesjonalisering og videreutvikling
 • Prosjektleder for utviklingsprosjekter, både innovasjon og prosessforbedringer. Første prosjekt er videreutvikling av community
 • Utarbeide dashboard og styringsverktøy, i samarbeid med CFO
 • Gjøre utvalgte analyser, i samarbeid med CFO

Flere tanker om stillingen

Du blir 1 av totalt 7 ansatte og vil være en del av strategi- og forretningsutviklingsteamet i Northern Playground, sammen med CEO og CFO. Med andre ord; du vil være en sentral og viktig del av selskapets videre utvikling, hvor en naturlig utviklingsmulighet kan være COO. I tillegg forventes det at du tar i et tak der det trengs, akkurat som alle oss andre i selskapet. Enkelt forklart: Du må selv se hva vi bør ta tak i og gjennomføre oppgaven selv, selvfølgelig med sparring fra resten av teamet. Stillingen defineres ellers sammen med deg, hva du er god på og hva du er interessert i. En sentral og viktig oppgave vil uansett ligge på ditt bord fra dag én: logistikk, med ansvar for både løpende drift og prosessforbedring.

Hvor vi skal sammen og hva vi tilbyr

Northern Playground skal disrupte klesbransjen og forbruksvanene den har skapt. Tekstilindustrien står for nesten 10% av verdens klimagassutslipp og få tar grep som skaper reell endring. Noen må ta tak og gjøre noe. Vi har utviklet en forretningsmodell som utfordrer noen av de mest grunnleggende prinsippene i klesbransjen. Les mer om hvordan vi gjør det på våre nettsiden. Vi er i sterk vekst og har offensive vekstplaner for de neste årene, både i Norge og internasjonalt. Å rigge selskapet for vekst vil være veldig sentralt, sammen med utvikling av markedsmekanismer og utvidelse av sortimentet.

Du fikk sikkert ikke gåsehud av stillingstittelen. Poenget er, som du sikkert har skjønt, at vi vokser, vi trenger flere i taulaget og vi ansetter kun j*vla dyktige klatrere. Gåsehuden kommer når vi sammen skaper fart opp fjellet.

Stillingen er 100 %, med konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted er Oslo. Vi flytter inn i nye kontorer på Mesh Youngstorget i august. Oppstart for stillingen høsten 2021.

Søknadsfrist: 1. august - vi vurderer kandidater fortløpende.

Send CV, søknad og eventuelt vitnemål til [email protected] og [email protected]

Les mer: www.northernplayground.no

Powered by Labrador CMS