LEDIG STILLING

Forretningsutvikler Innovasjon | Lyreco

Vil du være med på å skape endring innenfor innovasjon og prosjektarbeid?

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Sted

Lørenskog

Frist

20.05.2022

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Forretningsutvikler Innovasjon

Kontaktperson

Annette Thommessen

Head of Innovation and Change

E-post

Telefon

Bli kjent med Lyreco Norge AS

Vil du være med på en spennende endringsreise i et internasjonalt selskap med stort fokus på innovasjon? Staples og Lyreco slår seg sammen og har skyhøye ambisjoner – nå topper vi laget. Enheten Innovation and Change søker en ny forretningsutvikler som skal være med på å realisere Lyrecos mange nyskapinger. Sammen med teamet og andre stakeholders i selskapet vil du lede prosesser og initiativer på tvers av alle forretningsområder, og coache og utvikle medarbeidere og enheter i selskapet.

Lyreco har en ambisiøs vekststrategi, og vi jobber med å utfordre en tradisjonell bransje og løfte den mange hakk. Fremover har vi spennende planer både innenfor testing og lansering av nye produktkategorier og tjenester, utforsking av nye metodikker og verktøy, og utvikling av nye forretningsmodeller på tvers av butikker, digitale kanaler og salgsapparatet vårt - og mye, mye mer. Hvis du syns dette høres spennende ut håper vi du vil være med på laget!

Som forretningsutvikler innovasjon har du en sentral rolle i selskapet, og du sitter tett på prosesser med fokus på kontinuerlig utvikling, forbedring og økt lønnsomhet. Du vil jobbe med dyktige og engasjerte kollegaer både i Norge og i våre internasjonale innovasjonsmiljøer, og du vil selv være med på å forme hvordan vi jobber med innovasjon i selskapet. I denne jobben får du en variert arbeidshverdag, og både selskapet og rollen skaper grunnlag for store utviklings- og karrieremuligheter. Du får betydelig påvirkningskraft og mye ansvar og tillit fra et tidlig stadie, og vi er opptatt av din utvikling såvel som selskapets. Rollen vil derfor tilpasses noe avhengig av profil hos den rette kandidaten.

For å lykkes og trives i rollen tror vi at du har gode samarbeidsevner og er tilpasningsdyktig, samtidig som du kan jobbe selvstendig og har en sterk indre "drive". Du er nysgjerrig, initiativrik og tør å utfordre det etablerte, og kan sette retning i bruk av metodikk og arbeidsform. Du behersker å jobbe på en smidig og prosessorientert måte, og har en helhetlig tilnærming til problemløsning. Vi ser også ideellt for oss at du har en forståelse for sammenhenger mellom forretning og IT, og at du evner å jobbe dataorientert.

Arbeidsoppgaver:

 • Prosjektledelse/-deltakelse, coaching og koordinering av flere av Lyrecos innovasjonsprosjekter på tvers av forretningsområder
 • Sørge for fremdrift og leveranser i smidige prosjekter
 • Ta initiativ til endringer: planlegge – designe - utvikle - gjennomføre - evaluere
 • Utforskning av trender og konkurransebildet
 • Bygge kultur for endring og smidig tilnærming og være en viktig endringsagent i selskapets endringsreise
 • Samarbeid med sentrale funksjoner og innovasjonsmiljøer i bl.a. Frankrike, Nederland og Polen

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning innenfor relevante fagområder (innovasjon/ledelse/økonomi/teknologi/design, eller liknende)
 • 1-3 års arbeidserfaring fra roller som prosjektleder, forretningsutvikler, konsulent eller liknende
 • Erfaring med smidig prosjektmetodikk (lean startup, design thinking, agile, m.m.)
 • Erfaring med innsiktarbeid, analyse og trender
 • God skriftlig/muntlig i norsk og engelsk
 • Fordelaktig om du er kjent med analyseverktøy som Power BI

Arbeidssted: Lørenskog, i flotte lokaler med tilgjengelig offentlig transport rett utenfor døren.

Nysgjerrig på Lyreco og hvem vi er? Les mer om oss her:

https://capus.no/kampanje/lyreco-staples/

Vi ønsker å ha et mangfold på arbeidsplassen som speiler befolkningen, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Om arbeidsgiveren

Lyreco-konsernet er ledende i Europa og verdens tredje største distributør av produkter og tjenester til arbeidsplassen. Selskapet er familieeid, har avdelinger i 25 land i Europa og Asia og dekker ytterligere 17 markeder på fire kontinenter gjennom et nettverk av distribusjonspartnere. I Norge er Lyreco fusjonert med Staples. Vi tilbyr kundene en multikanalopplevelse med 22 butikker, nettbutikker, grossistvirksomhet, forhandlersalg og direktesalg. Lyreco Norge har over 500 dyktige ansatte. Hovedkontoret ligger i Lørenskog, på grensen til Oslo.Vi leverer produkter, tjenester og løsninger til arbeidsplasser, hjem og fritid. Produktutvalget omfatter kontor, renhold, teknologi, møbler oppbevaring, catering og hobby, og er i stadig utvikling. Bærekraftperspektivet er en del av vår identitet, og vi skal lede utviklingen i bransjen.

Powered by Labrador CMS