Ledig stilling:

Forretningsutviklere til Postens B2C tjenster

Vil du jobbe som B2C-forretningsutvikler i Posten, en av Norges mest kjente merkevarer og innovative selskap?

Postens avdeling for B2C-tjenester søker erfarne forretningsutviklere som vil være sentrale i utviklingen av markedets ledende logistikktjenester og digitale konsepter for e-handelsmarkedet.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 26. februar

Søk på stilling

E-handelsmarkedet er i stor vekst, og koronapandemien har bidratt til at konsumenter handler på internett som aldri før. Volumet av pakker som håndteres av Posten tar stadig nye rekorder, og den enorme etterspørselen gjør at vi kontinuerlig må forbedre samt utvikle nye, innovative tjenester for å levere på nettbutikkene og konsumentens behov. Vi har i 2020 utviklet en ny hjemleveringstjeneste for urbane byområder, som innebærer raske og grønne hjemleveranser, der kundene kan følge sine leveranser i sanntid. I 2021 vil det også være en storstilt utrulling av over 4000 pakkebokser, som er det største av sitt slag i Norden.

I B2C-tjenestemiljøet i Divisjon E-handel & logistikk har vi ansvaret for konsernets logistikktjenester som går på tvers av nettbutikker, plattformer og konsumenter. Vi elsker handel på nett, og jobber i tverrfaglige team for å kontinuerlig forbedre opplevelsen av våre tjenester mot nettbutikkene, og for konsumentene som skal motta samt returnere varer fra disse. Fremover vil også miljø være et av de viktigste satsningsområdene. Vi sikter mot nullutslipp i 2025, noe som fordrer grønne leveransemåter og tjenester, slik at vi kan levere på våre kunder og konsumenters krav til grønne og raske leveranser.

Vi ser etter deg som:

Er dyktig til å lede tverrfaglige team med forskjellige fageksperter, har erfaring med å utvikle digitale og fysiske tjenester, er nysgjerrig, drives av endring og selvfølgelig elsker netthandel slik som oss! Du er opptatt av gode brukeropplevelser, liker å teste nye ideer og konsepter. Du må tørre å forkaste det som ikke fungerer, samtidig som du trigges av å få gjennomført ideer som treffer på brukerbehov er lønnsomme og utnytter teknologiske muligheter.

Du har gode analytiske og strategiske evner, slik at du er i stand til å se helhetsbildet og lede hypotesedrevne utviklingsprosesser fra a til å. Du drives av å forandre, og er ikke redd for å stille spørsmål ved gamle sannheter. Du er også en person som motiveres av å jobbe innenfor et tjenesteområde over tid, for å oppnå nødvendig domenekunnskap og resultater for å utvikle fremtidens tjenester slik at vi vinner i et marked med tøff konkurranse med raske endringer.

Er dette deg? Da har du havnet på rett sted!

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdanning på bachelornivå er et krav, gjerne innenfor fagområder som økonomi, teknologi, design eller liknende.
  • 3-5 års erfaring innenfor netthandel, retail, logistikk eller med nye digitale tjenester og forretningsmodeller
  • Har erfaring med hypotesedrevet tjenesteutvikling og er metodisk sterk
  • Analytisk og har et kommersielt hode
  • Kan lede tverrfaglige team, ser det store bildet og er en problemløser
  • Er selvgående og initiativrik, og inspirerende for andre å jobbe med
  • En dyktig kommunikator og god til å fremme ideer
  • Formell utdannelse er et krav, men det viktigste er hva du har gjort de siste årene

Hvem er vi? Og hva kan vi tilby?

Hos oss får du fleksibel arbeidstid. Du tilbys gode forsikringer og pensjonsordninger, og konkurransedyktige betingelser. Akkurat nå sitter i alle på hjemmekontor, men normalt holder vi til i Posthuset og Postens Innovasjonhub. Her arbeider vi sammen med flere team, i en etasje som er tilpasset utforskning og teamarbeid.

Du kan være med på å skape nye spennende tjenester i en bransje som virkelig er i vinden om dagen!

Dersom du har spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med leder for Digital Forretningsutvikling i E-Handel og Logistikk; Andreas Sunde mobil: 934 94 693, [email protected]

Vi ønsker en arbeidsplass preget av mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. Vennligst søk stillingen via vedlagte link. Søknadsfrist: 26 februar 2021.

Vi foretar etter samtykke sjekk av aktuelle søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Forespørsler og søknader behandles fortrolig.