Ledig stilling:

Frontend-utvikler - Smart Cylinders

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Her får du overordnet ansvar for frontend-utviklingen både i webportal og app.

I en verden i krise, søker flere og flere mening i den jobben de gjør. Klimautfordringene er de største utfordringene vi står ovenfor de neste tiårene, og etter en grundig internasjonal markedsanalyse av gassindustrien i 2017, så vi raskt at denne bransjen trenger ny teknologi som bidrar til å løse nettopp disse. Nå trenger vi deg som vil dedikere tiden din til å bygge frontend- og app-løsninger som forenkler logistikken og reduserer kostnadene, samtidig som at karbonavtrykket reduseres.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Vi lykkes, og vi vokser

Etter vår analyse, fant vi ut at noen burde finne en løsning som gjør at logistikken forenkles og forbedres, og at kostnadene og karbonavtrykket reduseres når Co2, propan o.l. leveres til for eksempel barer, restauranter og hoteller. Vi fant løsningen!

Vi bygget en avansert sensor som måler innholdet i gassflasker med den nyeste banebrytende teknologien. Dette gjør at man har full kontroll på hvor mye gass det er igjen i hver gassflaske til enhver tid, og vil hjelpe til med å få nye levert når noen nærmer seg å bli tomme. Dataene sendes da videre til skyen, og det vil bli satt opp den mest effektive ruten for å få ut nye flasker med minst mulig CO2 utslipp.

Vi har lykkes med å innhente god finansiering, og med ekspanderingen, ser vi at vi trenger flere dyktige folk på laget. Tidligere har våre backend-utviklere jobbet med frontend-løsningene, og endelig ser vi at vi har behov for å ansette en dyktig frontend-utvikler.

Jobben din?

Vår Webportal har i dag en lang backlog som trenger å oppdateres og holdes i sjakk. Vi leter helt enkelt etter deg som ønsker å ta kontroll over- og ansvar for frontend-utviklingen av våre løsninger, både i webportal og i app.

Helt spesifikt, vil din primæroppgave være å videreutvikle teknologi i app og webportal, samt kjøre oppdateringer på disse. Du vil være aktiv i beslutninger som vil påvirke selskapets videre vekst, og du vil bygge løsninger etter kundebruk og behov. I tillegg vil du jobbe tett med backend-teamet, og stacken får du utvide om du ønsker- og finner det relevant, fordi du vil ha det overordnede ansvaret for front-end.

Primært er dagens løsninger ganske basic. De er bygget i React, HTML, CSS, Vue og Angular, men det er ingenting i veien for å skifte ut disse. Det viktigste er at du vil jobbe med frontend, inkludert mobilapplikasjon.

Hvordan er det å jobbe i Smart Cylinders?

Smart Cylinders er et lite teknologiselskap med base i Oslo, som lager løsninger for industrigass, og som samarbeider med noen av Europas beste gass-leverandører for å redusere deres klimautslipp. Dette er en ny løsning, og det innebærer at du slipper å flikke på gammel, råtten kode i gammeldagse systemer, du har frihet til å velge stack- og retning selv, det er lite byråkrati og du kan gjøre jobben på den måten du selv ønsker. Vi har fått 20 millioner i funding og derfor har teamet friheten til å fokusere på hva som er viktig: skape den beste IoT-løsningen for kunder globalt.

Vi legger til rette for stock-options og andre goder. Friheten til å velge arbeidstid og bruk av hjemmekontor er selvfølgelig der, men vi håper jo også at du ønsker å være noen dager på kontoret med resten av utvikler-teamet.

Hva nå?

Vår rekrutteringspartner, Jonas Haneborg i AvantGarde Search, er klar til å høre fra deg som ønsker å søke stillingen eller vil ha ytterligere informasjon. Alle som melder interesse, vil få tilsendt et prospekt som tar for seg både stillingen og selskapet mer detaljert. Jonas treffer du på LinkedIn, tlf: +47 97 06 02 18 eller e-post: [email protected]

Dersom du ønsker å søke på stillingen, kan dette enkelt gjøres ved å laste opp CV eller link til din LinkedIn-profil.

Vi gjør oppmerksom på at alle kandidater behandles fortløpende, så det kan lønne seg å være tidlig ute med å vise interesse.

Velkommen til Smart Cylinders – Vi setter den nye standarden for gasslevering!