Ledig stilling:

Growth hacker til Fleks AS

Forretningsutvikling i fremtidens bilhold!

Verden endrer seg raskt og behovet for fleksibilitet vokser. Det gjelder også vårt forhold til bilhold. Fleks gjør det mulig å ha bil uten å måtte eie den, og har som misjon å gi brukerne et så fleksibelt bilhold som mulig. Vi vokser og tar stadig nye markeder, og vi ser nå etter en growth hacker som skal være med å utvikle flere smarte og innovative forretningsmuligheter. Med kreative og analytiske evner vil du identifisere, evaluere og teste kommersielt potensial i ulike business case, og utvikle nye tjenester og konsepter som knytter våre brukere til oss. Du vil ha en sentral rolle på tvers av alle funksjoner, og sitte tett på prosesser med fokus på kontinuerlig forbedring og økt lønnsomhet. Stillingen rapporterer til CEO.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Er du den ideelle veksthacker, så vet du allerede hvordan du prioriterer og skalerer gode forretningsmuligheter for ytterligere vekst! Du er ivrig, nysgjerrig, analytisk – en sylskarp forretningsressurs som er god på tall og har et godt øye for lønnsomhet. Du motiveres av tydelige og målbare mål, skaper kommersielle muligheter av nye ideer og innspill, og du driver prosjektene igjennom. Du har høyere økonomisk utdannelse og erfaring fra konsulentvirksomhet eller fra annen bransje hvor tverrsnittet mellom kundereisen, digitalt brukergrensesnitt og markedsmuligheter er kjernen for videre forretningsutvikling.

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt med Visindi ved Monica Strysse, tlf. 971 00 769 eller Renate Karlsnes Skilnand, tlf. 930 50 038. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Om virksomheten

Fleks AS er heleid av bilkonsernet Bertel O. Steen, stiftet i januar 2019 og har nå vært i operativ drift i litt over et år. Fleks har som mål å endre måten bil distribueres på i dag, og leverer en ny tjeneste som gjør det mer fleksibelt å bruke bil uten å måtte eie den. Tjenesten gir bruker et fleksibelt bilhold, hvor man kan avslutte leieforholdet når det er ønskelig. Tjenesten fungerer på mange måter som et bindingsfritt mobilabonnement med bilen på kjøpet, hvor bruker betaler et fast månedsbeløp for bilen. Selskapet er i dag 20 medarbeidere, og forventer en betydelig vekst og utvikling fremover både i omsetning, bilflåte og medarbeider. For mer info: www.fleks.no