LEDIG STILLING

Growth Marketing Lead | Lexolve

Lexolve ser etter en Growth Marketing lead til å hjelpe oss skalere vår vekst!

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Sted Oslo
Frist 14.01.2021
Ansettelsesform Fast
Stillingstittel Growth Lead

Vi endrer den juridiske bransjen

Har du lyst til å fundamentalt endre en industri hvor den siste innovasjonen var epost? I et marked som omsetter for 18 milliarder kroner bare i Norge, og 1 trillion dollar på verdensbasis?

Til tross for et stadig mer komplekst regelverk, mangler over 90 % av små bedrifter juridisk kompetanse. De fleste forsøker i stedet å løse juridiske oppgaver selv, med vekslende hell.

Vi har laget produktet som løser dette. Gjennom å kombinere teknologi og design med gode gammeldagse jurister kan vi tilby noe helt unikt: En liten (datadreven) juridisk avdeling. Vi gjør det så effektivt at alle små selskaper har råd til å bruke oss!

Nå ser vi etter DEG som skal hjelpe dem å få vite om dette fantastiske produktet og ta det i bruk! DU som allerede, når du leser denne teksten, får ideer til hvordan det skal gjøres. Som trigges av et “blått hav” av muligheter og av å skulle finne den smarteste veien til å oppnå vårt vekstpotensial.

Vi ser etter noen som

  • Har lidenskap og sterke evner innen digital markedsføring, forretningsstrategi og gode brukeropplevelser. Tittelen og nivå på rollen er fleksibel basert på din erfaring.

  • Er sulten på utfordringer og digger kaoset og ansvaret i en liten bedrift.

  • Du er en “doer”, digger å utfordre sannheter, teste kreative ideer og er all in sammen med oss for å gjøre en forskjell.

  • Er komfortabel med å gjøre det meste selv i mens (og før!) du bygger opp et growth team (men selvfølgelig med støtte fra oss andre).

  • Er analytisk og datadreven, og bruker dette til å fremme vekst.

  • Er brennende engasjert i det du gjør og ikke gir deg før du har løst problemet

Hvor vi skal sammen og hva du vil gjøre

Lexolve demokratiserer juss ved å lage juridiske tjenester støttet av kunstig intelligens. For å få til det, må vi vokse raskere enn andre juridiske tjenester. Lexolve blir mer effektiv dess flere selskaper den er juridisk avdeling for. Smartere og smoothere desto mer tilbakemeldinger den får.

Som Growth Marketing lead blir dette din viktigste jobb: Å lede jobben med å få brukere til Lexolve og sørge for at de opplever verdi. Ditt hovedmål er å øke inntekten for Lexolve.

Vi kunne listet opp mange ting vi tror du må gjøre. Vi nøyer oss med dette: Du må finne ut hvordan vi skal konverere leads til brukere og kunder ved å ha en holistisk tilnærming til hele salgsfunnelen. Du må teste og analysere deg frem til hvordan hele puslespillet av markedsføring, kundeakkvisasjon, kundesuksess og produktutvikling skal legges sammen til beste for den retningen selskapet skal i.

Du vil jobbe med et eksisterende team bestående av en digital markedsfører og grafisk designer. Teamet og ledelsen er allerede dypt brukersentrert, datadrevne og drevet av visjonen vi jobber mot. Vi mangler den som holder i trådene rundt vekst og har erfaringen til å utfordre oss.

Stillingen er 100 %, med konkurransedyktige betingelser og deltakelse i opsjonsprogram. Arbeidssted er MESH Nationaltheateret i Oslo.

Søk på jobben

Fra deg ønsker vi en CV, men også en søknad hvor vi faktisk blir kjent med hvordan du tenker. Dropp formalitetene & bruk plassen til din virkelige motivasjon og lidenskap. Søknaden trenger ikke være i tekst. Du laster den opp sammen med CVen eller sender begge direkte til [email protected]

Vi vurderer søknader løpende.

Powered by Labrador CMS