Ledig stilling:

Har du lyst til å jobbe med studenter?
Vi har nå ledig stilling som markedsrådgiver student

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Finansforbundet er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon for ansatte i finans og IT, som er tilsluttet YS. Med 32 000 medlemmer og 1 100 tillitsvalgte er forbundet en dominerende aktør i finansnæringen. Sekretariatet har 47 ansatte, og holder til i Bjørvika i Oslo.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 6. oktober

Søk på stilling

Finansforbundet jobber for at ansatte i finans og IT skal ha innflytelse på egen arbeidshverdag. Som samfunnsaktør arbeider vi for trygge arbeidsplasser og en bærekraftig næring. Vi vil nå styrke vårt arbeid mot studenter. Til dette arbeidet ønsker vi oss en engasjert markedsrådgiver som skal bidra til å bygge kunnskap og kjennskap blant studenter på høyskoler og universiteter, og ute i bedriftene. Vi tenker at du nylig har vært student selv og vet hva studenter er opptatt av. Du er heller ikke redd for å ta kontakt med studenter rundt om i landet. Så snart koronaen tillater det, får du mulighet til å reise rundt på studiestedene og treffe dem der. Stillingen er en del av teamet i prosessområde Marked.

Dette får du jobbe med:

  • Utarbeide markedsplaner og materiell tilpasset studentene
  • Være pådriver for å gjennomføre aktiviteter i henhold til disse planene
  • Lage rapporter og statistikker for å følge opp potensielle medlemmer gjennom CRM
  • Sørge for at Finansforbundet er synlig i sosiale medier, nyhetsbrev og andre kanaler
  • Drive aktiv nettverksbygging på tvers i organisasjonen
  • Være en ressursperson i det viktige arbeidet med å engasjere studentene

Dette ønsker vi oss av deg:

Du har høyere utdanning fra universitet eller høgskole, innenfor økonomi, IT/teknologi, markedsføring og/eller kommunikasjon. Du er god til å formulere deg muntlig og skriftlig, både på norsk og engelsk. I tillegg tenker vi at du er «digital native» og aktiv i sosiale medier. Har du vært engasjert i tillitsverv, frivillig arbeid eller organisasjonsarbeid i studietiden eller senere, er det en fordel.

Vi tror du har disse egenskapene:

Du er samfunnsengasjert, tar gjerne initiativ og er god på å bygge relasjoner på tvers av mennesketyper og organisasjoner. Samtidig drives du av å nå resultater og vet at du må jobbe systematisk og analytisk for å få det til. Vi tenker at du er kreativ og liker å jobbe selvstendig, samtidig som vi i teamet backer deg opp og heier på deg!

Dette får du hvis du begynner hos oss:

En spennende jobb i en moderne organisasjon med et godt fagmiljø, der du får muligheter til å påvirke innholdet i rollen selv. Utfordrende og varierende arbeidsoppgaver som endrer seg i takt med studentenes behov. Konkurransedyktige betingelser.

Finansforbundet er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon for ansatte i finans og IT, som er tilsluttet YS. Med 32 000 medlemmer og 1 100 tillitsvalgte er forbundet en dominerende aktør i finansnæringen. Sekretariatet har 47 ansatte, og holder til i Bjørvika i Oslo.

Vil du vite mer, ta kontakt med leder for prosessområde Marked, Ane Køber Guldvik, på mobil 415 06 828.

Søknadsfrist: Tirsdag 6. oktober 2020.

Søknad med CV sendes til HR ved Beathe Wold, [email protected]