Ledig stilling:

Har du lyst til å jobbe som IT-utvikler i en av Norges kuleste tech startups?

imove søker IT-utviklere i Bergen

imove er en gjeng grønne entreprenører, digitale do'ere og bilentusiaster som har flere ideer for nye konsepter som kan være med å forme fremtidens mobilitetsbransje.

Arbeidssted: Bergen

Arbeidsfrist: Snarest

Søk på stilling

imove går fra å være en startup til å bli en scaleup. Vi søker derfor flere IT-utviklere for å bli med å skape framtidens mobilitetsplattform. Plattformen vi utvikler baserer seg på den nyeste teknologien slik at vi raskt kan lage løsninger til kvalitetsbevisste kunder. Brukeropplevelse, smidighet og automatisering er viktige fokusområder for oss, og som utvikler vil du ha stor innflytelse over egne arbeidsmetoder og teknologivalg.

Er du utvikleren vi ser etter?

Ta kontakt med Jørgen Landsnes på epost [email protected]

Fra deg, ønsker vi oss høy arbeidskapasitet og evne til å ta eierskap til løsninger og arbeidsmetodikk. Hvis du ikke har mye erfaring etter studiene, kompenserer du for dette med en sterk lidenskap og engasjement for løsningene du er med på å lage. Interesse for webutvikling, devops, mikrotjenester og serverless er et pluss.

Teamet vårt

  • imove er en gjeng grønne entreprenører, digitale do'ere og bilentusiaster som har flere ideer for nye konsepter som kan være med å forme fremtidens mobilitetsbransje.
  • imoves tekniske løsning er bygd i tett samarbeid med partnere, og vi ønsker nå å bygge et sterkere internt team for videre utvikling.
  • imove er ett selskap. Vi har ikke en IT-avdeling siden alt vi gjør er digitalt. Du vil jobbe sammen med erfarne arkitekter, IT-utviklere, designere, produkteiere og urbane ninjaer som er tett på kundene.

Plattformen vår

  • imove-plattformen er bygd for å understøtte våre egne mobilitetstjenester. Plattformen gjør det mulig for kundene å bestille bilabonnement, hyttebil, elsparkesykkel og tilleggstjenester som forenklerer hverdagen.
  • Plattformen er også bygd som en white-label-løsning. Det betyr at andre aktører kan ta den i bruk for å tilby egne tjenester til sine kunder. Et av verdens største bilmerker benytter plattformen for sitt eget bilabonnement (https://kinto.no).
  • Teknisk er løsningen fleksibel og utvidbar, og består av en rekke spesialiserte mikrotjenester. De fleste er skrevet i node.js, men vi er også åpne for å skrive tjenester ved hjelp av andre språk og teknologier.
Vår CTO og IT-arkitekt Jørgen Landsnes ønsker nye utviklere velkommen i teamet sitt!
Vår CTO og IT-arkitekt Jørgen Landsnes ønsker nye utviklere velkommen i teamet sitt!


Lyst å høre mer over en kaffe?

Ta kontakt med Jørgen Landsnes på epost [email protected]