Ledig stilling:

Har du teft for forretningsutvikling, interesse for oppstartsbedrifter og ønsker nye utfordringer innen bank og finans?

Stillingen er ikke lenger aktiv.
Danske Bank søker Project Manager til Growth & Impact

Arbeidssted: Trondheim eller Oslo

Søknadsfrist: 31. januar

Søk på stilling

Har du teft for forretningsutvikling, interesse for oppstartsbedrifter og ønsker nye utfordringer innen bank og finans? Da kan dette være drømmerollen for deg!

Danske Bank jobber aktivt med bærekraft og samfunnsansvar, og støtte til innovasjon og entreprenørskap er ett av våre prioriterte områder. Som en del av dette arbeidet har vi utviklet to digitale plattformer rettet mot oppstartsbedrifter. Hub.io er en av Nordens største oppstartsplattformer, og har som formål å gjøre oppstart og vekst for startups så enkel som mulig. Gjennom plattformen tilrettelegger vi for rekruttering, promotering, verktøy og funding. +Impact er en bærekraftsplattform der entreprenører som jobber med løsninger på miljømessige og sosiale utfordringer, får hjelp til å vokse.

Unik mulighet
Vårt team Growth & Impact har sammen med en tredjepart ansvaret for disse plattformene, samt andre prosjekter innenfor innovasjon og entreprenørskap. Vi søker nå etter en prosjektleder til dette teamet. I denne stillingen får du en unik mulighet til å jobbe strategisk og operativt med å skape verdi og vekst på plattformene og de andre konseptene vi tilbyr i det norske markedet, i tett samarbeid med kollegaer både lokalt og internasjonalt. Du vil jobbe med videreutvikling av eksisterende konsepter og gjennomføring av nye konsepter. En viktig del av jobben vil være tilrettelegging og gjennomføring av aktiviteter som sikrer verdi for oppstartsbedrifter, og som skaper forretningsmuligheter internt i banken.

Engasjert nettverksbygger med stor gjennomføringsevne
Vi søker en person med høyere utdannelse og gjerne relevant erfaring. Du har høy arbeidskapasitet og stort eierskap, og liker å jobbe både selvstendig og som en del av et lokalt og et nordisk team. Evner til å tenke nytt og ha teft for forretningsutvikling er viktig i denne stillingen. Vi ser etter deg som har interesse for oppstartsbedrifter, som gjerne kjenner til dette økosystemet og har et nettverk der. Du motiveres av resultater og har du i tillegg erfaring innen bank/finans og/eller arbeid med digitale flater vil det være en fordel.

Synes du dette høres interessant ut? Ja, da vil vi høre fra deg!


Vi tilbyr
En unik mulighet til å jobbe med våre viktigste initiativ ovenfor oppstartsbedrifter innen et satsingsområde i Danske Bank. Du vil få en selvstendig rolle med mye ansvar, store utviklingsmuligheter og allsidige oppgaver i en bank med ambisjoner. Arbeidssted er Trondheim eller Oslo, avhengig av kandidatens ønske.

Interessert?
Hvis du ønsker mer informasjon eller har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Growth & Impact Lead i Danske Bank Norge, Ida Marie Christensen på telefon 400 05 001 eller [email protected]

Stillingen fordrer gode kommunikasjonsegenskaper skriftlig og muntlig både i norsk og engelsk. Ansettelse forutsetter godkjent bakgrunnssjekk.

Send søknad og CV senest 31.01.2020.