LEDIG STILLING

Head of Digital Product Development | Sats

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Sted Oslo
Frist 19.01.2022
Ansettelsesform Fast
Stillingstittel Head of Digital Product Development

Kontaktperson

Maria Lind Kvanmo Send e-post

Innenfor digital produktutvikling i B2C kan det ikke finnes særlig mange andre tilsvarende roller i internasjonale selskaper med base i Norge, med SÅ spennende produkter og tjenester som i SATS. Vi har i dag fire digitale produktteam med ansvar for ulike deler av SATS sin tjenesteportefølje, som utvikler nye løsninger for våre medlemmer på ukentlig basis. Disse trenger nå en ny leder.

Mandatet og målet er ambisiøst, men tydelig; få flere til å bli medlemmer i SATS, og få flere av medlemmene til å forbli medlemmer hos oss. Vi er størst i vår bransje i Norden, fjerde størst i Europa, og du kan boltre deg i medlemsdata til nær 700 000 medlemmer.

Vi har alle våre tech-ressurser in-house, så du sitter ekstremt tett på all vår kompetanse innenfor tjenestedesign, UX/UI design og front- og backend-utviklere. I tillegg vil du jobbe tett med de andre nordiske kommersielle funksjonene i SATS, som er viktige premissgivere for jobben vår.

Et meningsfylt, spennende ansvar:

  • Som leder for digital produktutvikling er du ansvarlig for å utvikle SATS sin strategi for digital produktutvikling med en ambisiøs og tydelig visjon for hvor vi skal.
  • Du har ansvaret for å motivere og engasjere teamet for å oppnå de målene og ambisjonene som ligger i produktstrategien. Du skal bygge og videreutvikle fagmiljøet i teamet ditt som består av dyktige produkteiere og designere.

For å lykkes hos oss har du:

  • Erfaring fra digital produktutvikling og vært produkteier for ett eller flere områder innenfor B2C.
  • Du trives veldig godt i grenseflatene mellom teknologi, forretningsdrift og design.

Vi tror du er:

  • En som elsker å ha mange prosjekter på gang samtidig, og du lander hvert av dem med stil.
  • Ivrig etter å få nye ting ut i produksjon; eksperimentere med ny funksjonalitet, lære, og skalere opp
  • God på å bygge relasjoner og inspirerer folk rundt deg
  • En god kommunikatør, både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk
  • En som brenner for trening
  • En kollega som identifiserer deg med våre verdier: Members first – Accountable – Professional - Extraordinary

En jobb i SATS - en jobb med mening

Som ansatt i SATS er du med på å gjøre en samfunnsmessig viktig jobb. Du hjelper enkeltmennesker til et bedre liv, til å realisere et mål, eller kanskje til å gjennomføre en drøm. Vi jobber med Mening! Folkehelse er viktigere enn noensinne, og vår visjon «Make people healthier & happier» er vi dønn seriøse på. SATS er et relativt stort selskap, men vi er også lettbente, lærende og utforskende i vår måte å være på.

Vi har et aktivt faglig og sosialt miljø innenfor produktutvikling, design og teknologi, med gode muligheter for faglig oppdatering gjennom fagkvelder, hackathons, konferanser (når pandemitørken er over) og techlunsjer. Miljøet er treningsorientert, og vi trener både i og utenfor arbeidstid med hyggelige kollegaer.

Du får gratis tilgang til alle våre 250 treningssentre og 15% avslag på PT-timer og andre tjenester som vi tilbyr

Stillingen rapporterer til konserndirektør Consumer, Insight & Technology.

Søknadsfrist: 19. januar, men vi vurderer søknader fortløpende

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.

Om SATS

SATS er Nordens største treningskjede med 250 treningssentre, rundt 650 000 medlemmer og 9 000 medarbeidere. Vi gir oss ikke der og har ambisjoner for videre vekst. Vi har en spennende tid foran oss, og ønsker deg velkommen med på reisen.

Powered by Labrador CMS