Ledig stilling:

Hei, Java-utvikler, Fintech-miljø i Stavanger søker deg!

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Vi er Digital og Innovasjon i Storebrand, blant Rogalands største FinTech-miljøer, og vi søker deg som er java-utvikler og ønsker å jobbe blant frontendere, produktledere, designere, testere og selvsagt andre backendere som lager innovative løsninger for over 1 million kunder.

Arbeidssted: Stavanger

Søknadsfrist: 20. juni

Søk på stilling

Vi søker spesielt deg som er engasjert i programmering på ekte og bryr deg om kvaliteten på det du produserer. I et miljø med masse kjekke folk er det også forventet at du er kjekk å jobbe med!

Vi har, og gjør, mye vi er stolte av, men her er tre ting som kanskje skiller oss fra andre:

 • Vi har over tid bygget en unik tillitskultur – vi stoler på deg!
 • Vi er bunnsolide på fag – kvalitet er i første rekke!
 • Vi tilbyr en god balanse mellom jobb og privatliv – fleksibilitet og tilpasning er viktig!

Ingen av oss kan alt, men hos oss lærer alle mye - også vi av deg. Vi hjelper hverandre med tekniske utfordringer og deler kunnskap over en lav sko. Har du lyst til å dra på en konferanse for noe du interesserer deg spesielt for? Kjør på!

Vi har et godt arbeidsmiljø og gjør mye gøy sammen også etter arbeidstid. Kanskje du vil være med på vårt e-sportlag? Eller er bedriftsfotball mer din greie?

Hva forventer vi du kan? Her er noen stikkord:

 • Java
 • Kjennskap til det frontenderne driver med - JavaScript og React og Flutter og sånt
 • Kjennskap til mobilutvikling

Dette tilbyr vi deg:

 • Fleksibilitet - fleksibel og korona-tilpasset arbeidstid og -sted, samt kortere arbeidsdager om sommeren.
 • Lokaler - kjekke kontorlokaler sentralt i Stavanger, tilpasset tog, buss og sykkel.
 • Kompetanse - kontinuerlig utvikling av din kompetanse gjennom arbeidsoppgaver, faggrupper, kurs, konferanser, hacakthons og innovasjonsdager.
 • Karriereutvikling - siden vi er en del av et stort konsern, er det også store muligheter for å utvikle karrieren på lang sikt.
 • Bankprodukter - billig boliglån, helseforsikring og gode tilbud på forsikringer og andre banktjenester.
 • Pensjon - pensjonsordningen vår er god, mer trenger vi ikke si.

Litt mer om oss

Vi har fysiske kontorer i Stavanger sentrum, men hos oss er du med og bestemmer balansen mellom dette kontoret og hjemmekontoret. Arbeidsmiljøet vårt er godt krydret med forskjellige bakgrunner og kulturer (engelsk er derfor arbeidsspråket vårt) og vi har en god balanse mellom menn og kvinner. Du får velge hva du liker av PC, Mac og Linux og lønn er selvfølgelig konkurransedyktig. Vi er en del av Digital og Innovasjon, et strategisk satsingsområde for Storebrand. Finansbransjen i Norge preges av teknologisk utvikling - og Storebrand stoler på oss - og vi stoler på våre selvdrevne, autonome team. Sammen med våre gode digitale kolleger i Oslo er vi et betydelig digitalt fagmiljø innen finans i Norge. Sjekk oss gjerne ut på instagram – @storebrandinnovation eller @vierstorebrand.

Storebrand er et over 250 år gammelt konsern som leverer et bredt spekter av finanstjenester (pensjon, sparing, bank og forsikring) og vi har som mål at både vi ansatte og kundene våre skal ha en fremtid å glede seg til. Det er et ganske heftig mål, men av og til må vi kjenne på at vi lever!Har du spørsmål om stillingen ta kontakt med Trond Fuglestad på telefon: 920 34 781 eller på mail [email protected]

Vi behandler søknader løpende.

Storebrand samarbeider med Meditor for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Powered by Labrador CMS