Ledig stilling:

Homely søker Markedssjef

Stillingen er ikke lenger aktiv.
Vil du være med å utfordre det eksisterende boligalarm-markedet?

Vi søker en ambisiøs og kommersiell markedssjef som vil bygge den neste store merkevaren. Homely er nylig lansert og du vil ha en sentral rolle i utviklingen av både selskapet, strategien og ikke minst merkevaren Homely.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. januar

Søk på stilling

Homely

Vi lanserer tilkoblet alarm for folk flest. Å sikre husstanden med brann- og innbruddsalarm koblet til alarmstasjon skal ikke lenger være forbeholdt folk med høy inntekt. Homely lanseres med dramatisk lavere priser og høyere fleksibilitet enn det som har vært vanlig til nå. I Homely er vi foreløpig et lite team med høye ambisjoner. Du vil ha tilgang til kompetanse og støtte gjennom Schibsted som er en aktiv og ambisiøs deleier.

Hvem er du?

Du sprer entusiasme for hva vi skal skape og trigges av å utfordre en bransje som det er på høy tid at noen utfordrer. Du er initiativrik, har høy arbeidskapasitet og trigges av å skape resultater hver dag. Vi tror du har høyere utdannelse, relevant erfaring fra merkevarebygging og er sulten på bygge en ny. Du må ikke nødvendigvis ha erfaring fra å lede en merkevare fra før, men ha klare oppfatninger om hva som kreves for å lykkes med nettopp det.

Du skal bidra med

Etter den første måneden har du blitt kjent med produktet, bransjen og ikke minst dypdykket i den omfattende kundeinnsikten som foreligger. Du har fått smaken på start-up livet og har vært helt nede i purra med å få ut Facebook-poster, hatt de første merkevarediskusjonene med teamet og knyttet nyttige kontakter hos partnere og eiere.

Etter de første tre månedene har du etablert en operasjonell merkevareplattform, skrevet en overordnet markedsstrategi og tatt frem en kanalstrategi. Vi er klare til å lansere en merkevarebyggende kampanje og er godt i gang med å kontinuerlig optimalisere vår always on-strategi, SEO-tiltak og performance-aktiviteter.

Etter et år er strategien implementert og vi begynner å se resultatene. Homely er på god vei til å bli en etablert merkevare, har en betydelig kjennskap og vi klarer å ta markedsandeler i et modent marked. Vi konkurrerer om å bli årets nykommer.

Vi tilbyr

  • En nøkkelrolle i et selskap i vekst, med stort ansvar og mulighet til å forme din egen hverdag.
  • Tett jobbing med én av Norges mest erfarne gründere
  • Konkurransedyktige betingelser

Som du skjønner er vi ute etter en tusenkunstner. Vi søker deg som er strategisk merkevarebyggende og taktisk detaljorientert. Du er utadvendt og trives med å skape nye relasjoner. Ikke vær redd hvis du ikke kan krysse av i alle boksene. Vi ser fram til å bli bedre kjent med deg, og ikke minst bidra til at du kan lære noe nytt - og at vi kan lære av deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknad sendes til [email protected] innen 15.januar 2020.