Ledig stilling:

HR Administrator | MiraiEx | Oslo eller remote andre steder i Norge

Brenner du for mennesker, HR og teknologi? Drømmer du om å få være ansvarlig for at alle superstjernene i et av Norges raskest voksende tech-selskap har alt de trenger for å lykkes?

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Brenner du for mennesker, HR og teknologi? Drømmer du om å få være ansvarlig for at alle superstjernene i et av Norges raskest voksende tech-selskap har alt de trenger for å lykkes? Trigges du av tanken på å bli med på en helt unik og spennende reise mot fremtidens pengesystem?

Arbeidssted: Oslo eller remote

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Da håper vi i MiraiEx – fremtidens børs – at du vil hjelpe oss med å bygge arbeidsplass #1 innenfor krypto og tech!

Hvem er vi?

MiraiEx ble startet i 2017 av en gruppe personer med bakgrunn innen programmering, design og forretningsutvikling, og har på kort tid blitt godt etablert som Norges største kryptovalutabørs. Bakgrunnen var mangel på en plattform hvor nordmenn kunne handle kryptovaluta trygt og enkelt. For ikke lenge siden var kryptohandel en komplisert prosess hvor en måtte oppgi sensitiv informasjon, vente i dagevis og betale gebyrer for å veksle til dollar og euro for å handle Bitcoin hos utenlandske aktører. Vi har nå forenklet prosessen slik at du kan bli kunde på få minutter med Vipps og BankID.

MiraiEx er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, med ambisjoner om å ekspandere videre ut i Norden og stadig innføre nye tjenester. Vår misjon er å ufarlig- og tilgjengeliggjøre fremtidens sparing og investering.

Hva du kan forvente av oss

Her har du sjansen til å bli en del av en godt finansiert start-up, som skal vokse i rekordfart i tiden fremover. Som HR Administrator vil du få en helt ny og sentral rolle som skal sørge for at vi skal fortsette å vokse og lykkes videre. I MiraiEx har alle høy faglig kompetanse i sine felt. Vi er ikke bare er opptatte av å gjøre MiraiEx så bra som mulig, men også hverandre stadig bedre ved å dele kunnskap, utfordre, inspirere og støtte hverandre.

Vi er stolte av å være Norges største kryptovalutabørs og for at vi snart ekspanderer til Sverige. Skal vi holde tritt med vår raske vekst fremover har vi nå et stort behov for en dyktig og engasjerende HR Administrator. MiraiEx setter sine ansattes trivsel høyt og mener følelsen av å bli ivaretatt og sett er svært viktig. Vi har som mål å både få med de beste hodene på laget, men også kunne ta godt vare på dem. Vår gode og engasjerende kultur er preget av stå-på-vilje, samhold og et felles ønske om å bygge den beste plattformen for trygg og enkel kryptohandel.

Vi skal sørge for at du vil jobbe med en inspirerende gjeng med masse positiv energi, driv og store ambisjoner. Du vil komme tidlig inn i denne spennende reisen og ikke minst ha stor påvirkningskraft i en nøkkelrolle som vil vokse i takt med resten av selskapet. Det vil si at din tittel som HR Administrator kanskje bør endres etter hvert, men det ønsker vi å finne ut av sammen med deg. Vi verdsetter tilretteleggelse for at hver enkelt skal lykkes og utvikle seg. Du vil selvfølgelig få alt av nødvendig utstyr og konkurransedyktige betingelser. Vi ser for oss at denne rollen skal være lokalisert ved hovedkontoret i Oslo, men vi tilbyr likevel fleksibilitet i form av arbeidssted- og tid.

Hva skal du gjøre hos oss?

Denne rollen er avgjørende for å sikre at vi oppfyller våre ambisiøse mål og vil ha et bredt ansvarsområde som inkluderer både HR- og administrative oppgaver. Som vår nye HR Administrator er ditt hovedfokus å ta best mulig vare på våre ansatte. Dette gjelder alt fra rekruttering, on-boarding, informasjonsflyt, HR-verktøy og sørge for at alle har det de trenger for å både levere og trives.

Spesifikke arbeidsoppgaver:

 • Hjelpe MiraiEx med å være #1 arbeidsplass innenfor tech/krypto.
 • Implementere ansattprogrammer for personlig vekst og tilbakemeldinger.
 • Oppfølging av lønn, ferie, avspasering, overtid, permisjoner etc.
 • Implementering av HR-verktøy og videreutvikling av slike verktøy.
 • Understøtte ledere med kontrakter, oppfølging av sykefravær m.m.
 • Kontinuerlig kontakt med lønnsleverandør og systemleverandør.
 • Ulike rapporteringer, eks. ajourholde pensjonsordning og forsikringsordninger
 • Annen dokumentasjon.

Hvem er vår nye HR Administrator?

Vi ser etter en engasjert HR-stjerne med solid relevant erfaring og interesse for tech- og kryptobransjen. Du er lidenskapelig opptatt av ditt felt og har tro på at høye krav til ansattes ivaretakelse er avgjørende for å sikre videre vekst og suksess. Du har også et ønske om å inspirere andre og å gjøre det som skal til for at MiraiEx skal utvikle seg og lykkes.

Andre ting vi ser etter:

 • Relevant utdanning
 • Minimum 2 års erfaring og hovedsakelig fra hands-on rolle
 • Erfaring fra og komfortabel med HR-verktøy
 • God kjennskap til det norske regelverket
 • Kunnskap om arbeidsrett, lønn, feriepenger, sykefravær etc.
 • Tørre å ta ansvar

Veien videre

Vi håper vi har trigget ditt HR-hjerte! Er du overbevist om at du hører hjemme hos MiraiEx og har det som trengs for å bli vår nye HR Administrator, har vi gjort neste steg så enkelt som mulig for deg. Du kan søke med én gang, vi trenger ikke mer enn CV eller LinkedIn profil. Eller så tar du kontakt med Ann Hege i AvantGarde Search for å få tilsendt et prospekt med mer informasjon før du eventuelt søker på stillingen. [email protected].

APPLY FOR THIS JOB

Powered by Labrador CMS