Ledig stilling:

Implementeringskonsulent (Prosjektleder) til virksomhetsstyringssystemet NEXT | Oslo

Vil du være med å digitalisere bygge bransjen og skape tydelig nytte og merverdi for våre kunder? Er du genuint interessert i IT og brenner for samarbeid med andre? Vil du arbeide i en kunde nær stilling med ansvar for å levere våre løsninger og å gi støtte og veiledning under implementering? Da er du kanskje den vi ser etter!

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Hos NEXT drives vi av visjonen om å digitalisere bygge bransjen og skape tydelig nytte og merverdi for våre kunder. NEXT har siden starten i 2014 hatt god vekst og har i dag en sterk posisjon i markedet med bransjeledende løsninger og bred kundebase.

Vi ser stort potensial for å øke vår omsetning med NEXT i det norske markedet og vi ønsker dermed å øke antall ansattes tilknyttet vårt Oslo-kontor.

Om selskapet

NEXT er et gründerdrevet SaaS-selskap med lang erfaring innen bygg- og anleggsbransjen. Med skytjenesten NEXT er selskapet bransjeledende innen forretnings- og prosjekthåndteringssystem der produksjon står i sentrum. Gjennom oppkjøp av veletablerte svenske Byggsamordnaren og norske CHECKD har konsernet skaffet seg en bred produktportefølje og en sterk kundebase.

NEXT-gruppen er i sterk vekst og har i dag 80 ansatte med hovedkontor i Linkøping i Sverige; samt kontorer i Oslo, Gøteborg og Stockholm Vi er i en ekspansjonsfase i et voksende marked både nasjonalt og internasjonalt.

Hos NEXT jobber vi sammen, bidrar og jobber som et team, uansett hvilken rolle vi har.

Din nye hverdag

Sammen med et prestisjeløst leveranseteam planlegger og gjennomfører du innføringen av NEXT hos våre kunder. Med vår standardløsning som utgangspunkt, setter du deg inn i respektive kunders virksomhet og finner den optimale måten for dem å benytte verktøyet. Innføring av NEXT innebærer ikke kun et nytt IT-system i organisasjonen, men også en støtte for deres videre utvikling. Du har det overordnede ansvaret for at dine implementeringsprosjekter blir en suksess for kunden.

Vi både utvikler, selger, leverer og supporterer løsningene, noe som innebærer at alle team og roller i selskapet er viktige for oss. Vi legger stor vekt på å støtte hverandre og er stolte over å kunne gi våre kunder leveranser i toppklassen.

Rollen i korthet:

  • Forretningsutvikling med et bransjetilpasset løsning som utgangspunkt
  • Planlegging og gjennomføring av implementeringsprosjekter
  • Gjennomføring av workshops og opplæring i NEXT
  • Støtte våre kunder i deres fortsatte vekst med NEXT

Er du vår nye kollega?

Du har genuin interesse for hvordan IT-baserte systemer kan forenkle hverdagen for selskaper. Som prosjektleder behøver du å være strukturert og velorganisert for å kunne håndtere de ulike prosjektene du har ansvaret for. For å trives i denne rollen må du like å omgås mange ulike typer mennesker og trives med en jobb med varierte arbeidsoppgaver og med muligheten til å reise og treffe våre kunder, spredt omkring i landet. Vi kommer til å legge stor vekt på din personlighet. Vi ønsker at både vi og våre kunder skal elske å jobbe med deg!

Din profil i korte trekk

  • Prestisjeløs relasjonsbygger
  • Erfaring med økonomisystemer, for eksempel som superbruker
  • Relevante studier
  • Utdanning og/ eller erfaring innen økonomi
  • Har du erfaring fra bygg- og anleggsbransjen er det er pluss
  • Erfaring fra innføring av IT-systemer er et stort pluss!

Siden vi gjerne treffer våre kunder i forbindelse med workshops og opplæring, innebærer denne stillingen mye reising.

Hva kan vi tilby?

For riktig person tilbyr vi en arbeidsplass med trivelige kollegaer, høyt under taket, en flat organisasjon med nærhet til ledelsen og mulighet til raske beslutninger. Vi oppfordrer til å ta ansvar for egne prosesser og komme med nye idéer til hvordan vi skal jobbe bedre, smartere og ha det gøy sammen.

Neste steg

Du kan søke allerede nå om ønskelig. Vår rekrutteringspartner, Jonas Haneborg i AvantGarde Search vil så ta kontakt med deg iht. din søknad. Alternativt kan du kontakte Jonas på
Mail: [email protected]
Mobil: 97060218
så vil han sende deg et detaljert prospekt om oss, stillingen og prosessen.

Søk nå!

Les med om selskapet og vår løsning NEXT her.

Powered by Labrador CMS