LEDIG STILLING

Innovation Lead | Storebrand

Er du interessert i å jobbe i den bransjen der det skjer mest innenfor digitalisering?

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Sted

Lysaker

Frist

15.05.2022

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Innovation Lead

Kontaktperson

Gustav Gorecki

Chief Innovation Officer

Telefon

En bransje som er en av de viktigste for å lykkes med bærekraft? Vil du jobbe i et selskap som har kommet langt i den digitale transformasjonen, men som har mye igjen?

Vil du være med på å etablere Center of Excellence Innovation i Storebrand?

Da er det deg vi ser etter. Nå søker vi en Innovation Lead til teamet vårt!

Marginer på våre eksisterende produkter har gradvis blitt redusert, og vi er derfor avhengig av nye forretningsmodeller, nye digitale tjenester og nye partnere for å være konkurransedyktig og vokse fremover. Mye av denne konkurransekraften knyttes ofte til innovasjon. Og for å lykkes må vi bredde kompetansen om innovasjon og arbeidssett til hele organisasjonen.


De viktigste ansvarsområdene vil være:

 • Koordinere en samordnet ambisjon og mål for innovasjon i Storebrand, og i samarbeid med konsernområdene rapportere på resultater av arbeidet

 • Utforske strategiske initiativer for Innovasjonsstyret som er ledet av konsernsjef Odd Arild Grefstad. Sammen med forretningsområdene prioritere hvilke nye mulighetsområder og initiativer konsernet bør jobbe med fremover

 • Initiere nye partnerskap

 • Sikre gjennomføring av besluttede innovative digitale løsninger i samarbeid med forretningsområdene og de digitale teamene

 • Rådgiver og støtte til innovasjonsinitiativer i forretningsområdene

 • Heve kunnskap og metodikk om innovasjon og digital tjenesteutvikling i konsernet

 • Planlegge og gjennomføre tiltak knyttet til strategisk leder-, medarbeider- og kompetanseutvikling

 • Internt og eksternt formidle Storebrands Innovasjonsmetodikk og agenda, hva vi gjør og hva vi oppnår, med et spesielt fokus på innovasjon og digitalt utviklingsarbeid

 • Lede og drive arenaer som hever kompetanse innen digitalisering og innovasjon. Slik som vårt fredagsevent iWaffle der vi so far har invitert over 300 gjester, vårt Sandbox-program for studenter, Innovasjonsdager og sprinter

 • Følge med på eksterne trender og utvikling innenfor innovasjon, og dele relevant innsikt med organisasjonen

 • Være Storebrands ekspertmiljø som både inspirer og utfordrer konsernledelsen og de ulike miljøene

Du vil være en del av et kompetent og engasjert kjerneteam som jobber tett sammen, men som også samarbeider mye med de fleste miljøene i konsernet.


Hvem er du? 

For å lykkes i denne rollen må du være en teamplayer, du må være sosial, ha humor og en genuin kommersiell interesse og evne til å utvikle Storebrand. Du har et innovativt og nyskapende tankesett, du er nysgjerrig og tør å utfordre det etablerte. Du har en personlig drivkraft, har høy ansvarskompetanse. initiativrik og handlekraftig. Evner du å sette deg raskt inn i komplekse digitale/IT-tekniske problemstillinger, er utpreget kundefokusert og kommersiell i alt du gjør tror vi at det er en rolle du kommer til å trives godt i. Er du i tillegg resultatorientert og kommunikativ sterk både 1:1 og 1:mange, kan dette være drømmerollen for deg.


Ønskede faglige kvalifikasjoner:

 • Bakgrunn som entreprenør, konsulent, tjenestedesigner, forretningsutvikler i etablert virksomhet eller tilsvarende

 • Strategisk og kan vise til at man har jobbet konseptuelt

 • Kunne identifisere og teste kundebehov (Desirability)

 • Kunne sette opp business case light (Viability)

 • Forståelse for teknologi: Storebrands plattformer, andres plattformer, begrepsforståelse og kunne gjennomføre raske innledende vurderinger på kompleksitetsgrad (Feasability)

Utdanning kan være en Mastergrad innenfor business, design, teknologi, innovasjon eller lignende. Kandidater med flytende norsk- og engelskkunnskaper både skriftlig og muntlig vil bli foretrukket.


Hvorfor velge Storebrand?

Vi holder til i flotte lokaler på Lysaker, sentralt plassert i nærheten av kollektivtransport, og med god kapasitet på sykkelparkering og garderober. Har du lyst til å trene i idrettshallen, på styrkerommet eller i spinningsalen så har vi et mangfoldigaktivitetstilbud i Storebrand Arena! Hos oss er kontoret også et videre begrep - mangeoppgaver løses på hjemmekontor eller andre passende steder. Hvordan dette skjer i praksis avhenger av teamet du jobber i og kan endre seg over tid. Vi har en svært god pensjonsavtale for alle ansatte, gode forsikringsordninger og i tillegg til mulighet forboliglån med gode renter. Vi er også opptatt av din helse og har gode avtaler hos blant annet lege, fysioterapeut, psykolog og tannlege.

Vil du høre mer om hvordan arbeidsdagen er i Storebrand? Ta kontakt med Gustav Gorecki på +47 980 44 159.

Søknadsfrist: 15.mai 2022

Vi ser frem til å høre fra deg!

Storebrand samarbeider med Semac for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Powered by Labrador CMS