LEDIG STILLING

IT-direktør | GK Gruppen

Vil du være med på å drifte, forvalte og utvikle IT-avdelingen til Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner? Da ser vi frem til å høre fra deg!

Sted Oslo
Frist 02.01.2022
Ansettelsesform Fast
Stillingstittel IT-direktør

Kontaktperson

Rune Hope Send e-post
Partner 450 75 000

GK Gruppen søker en fremoverlent og strategisk IT-direktør som vil være ansvarlig for å drifte, forvalte og utvikle GK-konsernets teknologiske infrastruktur. Du får ansvar for videreutvikling og implementering av IT-strategi, utvikling og forvaltning av leveranser fra partnere innenfor IT-området og ikke minst være ansvarlig for konsernets IT-sikkerhet. Den nye IT-direktøren vil få budsjett- og personalansvar og skal lede konsernets IT-avdeling som består av kompetente medarbeidere med stor gjennomføringsevne.

Den ideelle kandidaten har dyp kunnskap om digitale trender og teknologier og erfaring med å utvikle og implementere IT-strategier. Solid erfaring med drift og utvikling fra innovative bransjer der IT er virksomhetskritisk er ønskelig. For å lykkes i rollen må du ha sterk rolleforståelse, samarbeidskompetanse og kommunikasjonsevner som bidrar til en engasjerende og motiverende lederstil.Stillingen er en sentral bidragsyter i konsernets teknologiske og digitale utvikling og rapporterer til CFO.

Om virksomheten

GK Gruppen er Skandinavias ledende leverandør av teknikk i bygg med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Med rundt 3 000 ansatte og 100 kontorer i Norge, Sverige og Danmark leverer vi smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør. Vår misjon er å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

www.gk.no | www.gk.se | www.gk.dk

Powered by Labrador CMS