Ledig stilling:

Kantega søker frontend-utviklere

Denne stillingen er ikke lenger aktiv.
Vil du nerde med oss?

Vet du hva Tesla, Facebook og Mattilsynet har til felles? Alle selskapene bruker i dag en påloggingsløsning som Kantegas spinoff-selskap har utviklet. Løsningen er i bruk hos 2000 bedrifter, men startet som et prosjekt for å løse en intern tidstyv i Kantega.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 19. januar

Søk på stilling

I Kantega er vi 150 fagspesialister. Vi eier vårt eget selskap. Det gjør noe med oss og forholdet til kundene våre og løsningene vi lager. Vi tar initiativ, og jobber for å få frem det beste i hverandre og løsningene våre. Det var akkurat det som skjedde da et av datterselskapene så dagens lys. Intern frustrasjon over forskjellige passord, forsvunne post-it-lapper og styr for drift og IT-sikkerhet, resulterte i et internprosjekt for å sørge for sømløs innlogging i Atlassians utviklerverktøy. Vi ville bli kvitt frustrasjonen, og med nysgjerrighet og innsats klarte vi det. Når flere millioner brukere i dag har glede av en løsning vi har nerdet oss frem til, blir vi jo litt stolte.

Flere frontend-utviklere

Akkurat nå nerder vi på ansiktsgjenkjenning eller biometri, og uansett hvilke konsekvenser det får, trenger vi flere folk som kan bidra på eksterne og interne prosjekter. Blant kundene våre er utviklingsorienterte norske selskaper som Vipps, Sparebank1 og Posten, og vi er derfor i gang med å utvikle en enda større og sterkere avdeling for UX og frontend for å kunne være en bedre leverandør for disse.

Smidig og innovativ

Vi etterlyser deg med solid erfaring fra innovative utviklingsprosjekter. Du har bygget digitale tjenester og produkter og gir deg ikke på brukervennlighet og smidige prosesser. God erfaring med CSS, JavaScript og React er ønskelig. Du holder deg oppdatert på de mest effektive verktøyene, fordi de smarteste løsningene må ikke alltid kodes fra bunnen av.


Et godt miljø og 1000 aksjer i velkomstgave

Vi tilbyr en spennende rolle i et hyggelig og prisbelønnet arbeidsmiljø. Riktig kandidat får muligheten til å bygge videre på suksesshistorien Kantega. God fastlønn ligger i bunn, i tillegg tilbys alle ansatte medeierskap i selskapet. De første 1000 aksjene gir vi i velkomstgave ved ansettelse!

Søknadsfrist: 19. januar

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Evy Nilsen, tlf 452 21 039 eller John Elset, tlf 906 60 681.