Ledig stilling:

Kjeller Innovasjon søker forretningsutviklere

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Kjeller Innovasjon utvikler idéer fra forskningsmiljøer og næringsliv gjennom et aktivt samarbeid med våre partnere. Målet er å skape selskaper som kan bidra med teknologier og løsninger samfunnet har behov for. I jobben hos Kjeller Innovasjon får du ansvar for planlegging, gjennomføring og oppfølging av prosjekter fra idé til etablert selskap.

Arbeidsoppgaver

Jobben innebærer et bredt spekter av arbeidsoppgaver, bl.a. innovasjonsstimulerende tiltak ved forskningsinstitutter, vurdering av nye innovasjoner, konsept- og forretningsutvikling, strategi, finansiering, markedsundersøkelser, industrikontakt, prosjektledelse, markedsføring og kommunikasjon. Målet er verdirealisering gjennom inngåelse av lisensavtaler med eksisterende industri eller etablering av nye selskaper.

Hvem vi søker- Senior Forretningsutvikler

Du har høyere relevant utdanning på master-/doktorgradsnivå, fortrinnsvis teknologirettet. Du har flere års relevant arbeidserfaring, er framoverlent, har et åpent sinn og evner å se forretningsmuligheter. Du bør være i stand til å jobbe selvstendig når det kreves, men også være en god samarbeidspartner i våre prosjektteam som kan bestå av både interne og eksterne deltakere. Du er pliktoppfyllende, rask til å sette deg inn i nye problemstillinger og god til å kommunisere.


Hvem vi søker- Forretningsutviklere: Unge talenter

Du har høyere relevant utdanning på bachelor-/mastergradsnivå, fortrinnsvis teknologirettet. Du kan enten være nyutdannet eller du kan ha noen år med relevant arbeidserfaring, men det viktigste er at du er framoverlent, har et åpent sinn og evner å se forretningsmuligheter. Du bør være i stand til å jobbe selvstendig når det kreves, men også være en god samarbeidspartner i våre prosjektteam som kan bestå av både interne og eksterne deltakere. Du er pliktoppfyllende, rask til å sette deg inn i nye problemstillinger og god til å kommunisere.

Vi tilbyr deg

  • En variert, meningsfull og utfordrende arbeidshverdag
  • Et inspirerende arbeidsmiljø med gode kolleger og stor takhøyde
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Representative lokaler i Forskningsparken på Kjeller
  • Noe reising, særlig i Østlandsområdet

    Kontktperson: Jørgen Veiby [email protected] +47 481 50 253