LEDIG STILLING

Kommersiell leder B2B | Nettbil

Har du et sterkt kommersielt gen og et brennende engasjement for å skape noe nytt og utfordre ett etablert marked?

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Kommersiell Leder

Kontaktperson

Monica Strysse

Seniorrådgiver

E-post

Telefon

Om stillingen

Nettbil gjør stor suksess i det private markedet for kjøp og salg av bil. Nå vil vi satse mot bedriftsmarkedet og bygge videre på den voksende interessen og kundebasen som allerede er etablert innenfor dette segmentet. Vi trenger deg som vil være med å utvikle og strukturere denne delen av vår virksomhet, hvor du vil få det totale ansvaret for satsningen fra analyser, forretningsutvikling og identifisering av markedsmuligheter til å legge strategi og handlingsplaner, og etablere salg og relasjoner i markedet. Du vil bygge opp kompetanse internt, med resultat og personalansvar, og gjøre oss rustet til å gjøre suksess også i dette markedet. Dette er en meget spennende vekstreise som du vil få være med på, og ikke minst være med å endre og påvirke hvordan vi i dag jobber sammen med den øvrige ledelsen i selskapet. bredt kommersielt ansvar som inkluderer både analyser, salg, markedsføring, strategisk prisstyring, PR og kommunikasjon. Du rapporterer til CEO og blir en del av selskapet ledergruppe.

For å lykkes bør du ha et sterkt kommersielt gen og et brennende engasjement for å skape noe nytt og utfordre ett etablert marked. Du har erfaring fra B2B salg, forhandling og forretningsutvikling, hvor du har bidratt til nyvinning og forretningsutvikling innen ditt marked. Du har høyere utdannelse og gjerne erfaring innenfor bransjer som bil, kapitalvare og mobilitet, store virksomheter eller scale-ups. Du har litt entreprenørånd over deg, og trigges av å skape og bygge, og gjør dette basert på analyse og innsikt og med en strukturert tilnærming. Du har stor arbeidskapasitet – og du trives med høyt tempo, rask utvikling og det å være med og påvirke. Du har en strategisk tilnærming, samtidig som du jobber godt operativt med å skape resultater.

Vi tilbyr en unik mulighet til å være med på vekst og utvikling fra et tidlig tidspunkt – i et selskap med solide eiere, høye ambisjoner og store vekstmuligheter.

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt med Visindi ved Monica Strysse tlf. 971 00 769 eller Raluca Rohatin tel. 900 72 459. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Om virksomheten

Nettbil ble lansert i 2017 med en idé om at bruktbilsalg til forhandler kan gjøres bedre. Med bakgrunn i det laget tre grundere en enklere salgsprosessen for deg som skal selge din bruktbil, hvor Nettbil fikser hele jobben, arrangerer budrunder på bilen og sørger for at selger får høyeste bud fra forhandler. Et bilsalg som er raskt, trygt og enkelt. Siden oppstarten har Nettbil hjulpet over 20 000 kunder med å selge bilen sin, og det er nå over 1500 bilforhandlere som kan legge inn bud på bilen hos Nettbil. Nettbil jobber hver dag for å tilby bileiere et knirkefritt bilsalg. Schibsted er majoritetseier i Nettbil, sammen med gründerne som i dag driver og utvikler selskapet. Nettbil har som mål å endre måten vi selger bil på, privat og i bedriftsmarkedet.

Nettbil har i dag i overkant av 60 medarbeidere, og forventer betydelig vekst i både omsetning, samarbeidspartnere og antall medarbeidere fremover. Selskapet eies av Schibsted. For mer info: Se www.nettbil.no

Powered by Labrador CMS