LEDIG STILLING

Kommersiell leder for design | Inventas

Nå trenger Inventas en designorientert og drivende kommersiell leder som vil være med på utviklingen videre!

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Kommersiell leder for Design

Kontaktperson

Anna Uteng

Rådgiver

E-post

Telefon

Vet du hva NeoDoppler, Nasa og Norges Skiforbund har til felles? De har alle fått hjelp av Inventas til å utvikle banebrytende og innovativ teknologi som bidrar til å redde liv, undersøke livsvilkår på Mars og å øke alpinprestasjoner.

Inventas er et ansatteid uavhengig konsulentselskap som utvikler lønnsomme og meningsfulle produkter og tjenester sammen med våre kunder. Vi sikrer våre kunders evne til å bevege seg fra idé til marked, og vårt bidrag er ofte avgjørende for produktenes suksess. Med utgangspunkt i vår spesialkompetanse hjelper vi våre oppdragsgivere med forretningsplaner, kundeforståelse, design, utvikling, prototyping og realisering. God design står helt sentralt for oss, og for å ytterligere befeste vår posisjon som et ledende designbyrå innen produkt- og teknologiutvikling, ser vi nå etter en ny lagspiller.

Hos oss holder vi det ekte. Dette er ikke stedet for store ord og oppblåste løfter. Ambisjonene er store, mens kompetansen og leveranseevnen alltid skal være førsteklasses. Vi er mange som spiller på lag for å lykkes med dette. Vi er derfor på jakt etter en kommersiell leder som ikke bare evner å love mye, men som evner å love riktig.

Vårt salgsarbeid er definerende for hva vi gjør og hvem vi utvikler oss til å bli. Det er vårt ansikt utad og et svært viktig kontaktpunkt med omverden. Som kommersiell leder for design vil du ha en avgjørende rolle i vår satsing på designdrevet produktutvikling i Østlandsregionen. Du vil ha et særlig ansvar knyttet til å selge designprosjekter, være seg isolerte designprosesser eller fullverdige designdrevne produktutviklingsprosjekter.

Du vil være ansvarlig for:

 • Jobbe med salg på tvers av våre leveranseområder, men med et særskilt ansvar for å utvikle muligheter innen designoppdrag
 • Operativt oppsøkende salgsaktivitet rettet mot nye kunder
 • Sikre til enhver tid høy kvantitet og kvalitet i salgspipelinen
 • Etablere sterkt samarbeid på tvers av avdelingens fagområder og gjennom dette sikre tilstrekkelig prioritet til salgsoppgaver
 • Bidra til en ryddig overgang fra salg til prosjekt, og fra leveranse til nysalg

Vi tror du har:

 • Sterk kommersiell teft
 • Gjennomføringskraft
 • Kjennskap til design og designmetodikk
 • Erfaring med salg av design og/eller teknologikompetanse
 • Forståelse for produktutviklingsprosessen, og stegene den består av
 • Fordelaktig med kunnskap om fysisk og digital produktutvikling
 • Gode ferdigheter til å forstå et teknologisk trendbilde

Vi tror du er:

 • En som ser muligheter, der andre ser utfordringer
 • En lagspiller med ønske om å sikre kundene våre suksess
 • Resultatorientert med gode samarbeidsevner
 • Selgende, men ærlig, ydmyk og oppriktig

Vi tilbyr deg en lekeplass for kreativitet og en arbeidsplass som verdsetter kulturbygging og verdien av gode kollegaer. Begynner du hos oss vil du møte andre flinke folk som med glede deler sin kunnskap med deg, samtidig som vi vil legge til rette for din faglige utvikling og ønsket karrierevei. I Inventas tilrettelegger vi for en høy grad av ansvar og fleksibilitet i din arbeidssituasjon, så fremt vi når våre målsettinger.

Søknadsfrist: Snarest

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.

Om InventasFra våre 7 kontorer, jobber våre 150 spesialister innen design og teknologi. Siden vi etablerte oss for 25 år siden, har våre ansatte jobbet med over 800 kunder og gjennomført mer enn 3 500 prosjekter, som har gjort hverdagen litt bedre for hundretusenvis av mennesker.

I Inventas møtes mennesker og teknologi. Hos oss jobber designere og ingeniører sammen for å løse problemer som betyr noe. Vi kombinerer faglig styrke med nysgjerrighet og kreativitet, samt en solid dose stolthet og glede over det vi er med å skape for å gjøre verden litt bedre. I Inventas mener vi at teknologi er løsningen på mange av de største utfordringer verden står overfor. Vi styrer etter vår visjon: Let us improve life through science and art. Vi bruker både hodet og hjertet når vi går løs på utfordringer og vi er teknologioptimister på vegne av det samfunnet vi er en del av. Kundefokuset vårt trumfer alt, og vi er oppriktig stolte av kundene våre og løsningene vi leverer

Powered by Labrador CMS