Ledig stilling:

KPMG søker Head of Communications

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Vi søker en engasjert og initiativrik kommunikatør med sans for god historiefortelling og smart kommunikasjon. I samarbeid med administrerende direktør og øvrig ledergruppe vil du være ansvarlig for å videreutvikle KPMGs kommunikasjonsstrategi- og planer, drive kommunikasjonsfaglig rådgivning samt utvikle selskapets digitale kommunikasjonsplattformer.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Du vil også være ansvarlig for presentasjoner og informasjon til ansatte, kunder og andre eksterne interessenter. Videre vil du bidra til å løfte sentrale temaer til diskusjon og beslutning, motta og innhente innspill fra interne og eksterne interessenter, samt komme med tydelige kommunikasjonsfaglige anbefalinger.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

• Ansvar for KPMGs overordnede kommunikasjonsstrategi og -planer.

• Kommunikasjonsfaglig rådgivning overfor ledelse og ansatte.

• Bidra strategisk og operativt i proaktive medieinnsalg og håndtering av henvendelser fra presse og media.

• Håndtere krisekommunikasjon internt og eksternt

• Utvikle interne kommunikasjonsplaner som synliggjør strategiske veivalg, nøkkelinitiativer og programmer samt legge til rette for god informasjonsflyt og samhandling i selskapet gjennom interne kommunikasjonsplattformer

• Utforme sterke verdiforslag, være en kreativ drivkraft og produsere engasjerende innhold.

• Bidra til selskapets tilstedeværelse og utvikling i digitale kanaler og sosiale medier.

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du har høy kommunikasjonsfaglig kompetanse og solid forståelse for bruk av kommunikasjon som strategisk verktøy. Du må være nysgjerrig og analytisk og like å sette deg inn i komplekse problemstillinger. Det er viktig at du har sterk forretningsforståelse og evner å overføre KPMGs strategiske fokus til ditt arbeid med kommunikasjon.

I tillegg er evnen til å bygge relasjoner på alle nivåer avgjørende, og du har derfor gjerne tidligere erfaring med arbeid i komplekse, kompetansetunge organisasjoner der du har måttet forholde deg til et stort antall interessenter.

Vi legger stor vekt på at du er en utpreget lagspiller og du har særdeles god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.

Du har relevant utdanning på bachelor- /masternivå og minimum fem års relevant erfaring. Vi tilbyr et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø.

KONTAKTPERSON: KASIM BIJOU SANDSET: 97 09 72 27

KONTAKTPERSON: INGUNN TORGERSEN GLOSLI: 90 09 05 96


KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 153 land. I Norge er vi over 1200 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss. Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen. Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.