Ledig stilling:

Kron søker Chief Technology Officer

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 9. august

Søk på stilling

STILLINGSTYPE: CHIEF TECHNOLOGY OFFICER

ARBEIDSSTED: OSLO

SØKNADSFRIST: 5. AUGUST 2020

KONTAKTPERSON: REBECCA SKAARBERG | 97 76 82 89

KONTAKTPERSON: INGUNN TORGERSEN GLOSLI | 90 09 05 96

Fintech-selskapet Kron har som mål om å gjøre fondssparing enkelt og engasjerende for folk flest, og har utviklet en sparerobot som automatiserer kundeprosesser og investeringsprosesser. Etter lansering av sin app i august 2019 har de opplevd 30 % månedlig vekst, og har nesten en halv milliard kroner under forvaltning. De er Norges raskest voksende spare-app, og ser på det som et samfunnsoppdrag å gjøre sparing mer tilgjengelig og lærerikt.

Med imponerende resultater så langt, og med store ambisjoner for fremtiden, søker selskapet nå en Chief Technology Officer (CTO). Som CTO i Kron vil du bli del av et dyktig team med personer som har bakgrunn fra blant annet Formuesforvaltning, Vipps, Facebook og Bakken & Bæck. Dette utgjør en tverrfaglig og engasjert gjeng med spisskompetanse innen innovasjon, finans og teknologi.

Kanskje du er Krons nye CTO dersom du:

  • Er rå på å kode, og ønsker å fortsette og være «hands-on» til tross for at du går inn i en lederrolle
  • Kan vise til resultater der du har vært med på å skalere opp noe fra tidligere roller, enten i en start-up eller fra å lansere og skalere et initiativ/konsept i et større selskap
  • Brenner for å utvikle mennesker og bygge team
  • Har høyt drive, med vilje og evne til å snu deg raskt
  • Motiveres av medeierskap

Teknologi stacken består blant annet av Python, Tornado, Postgres, React, React Native, docker, nginx, Ansible, Prometheus, InfluxDB og Grafana. Kron har i dag en liten håndfull dyktige utviklere, men med ambisjoner for videre vekst er det ønske om å bygge dette teamet betraktelig i tiden som kommer. Dette skal du selvsagt får være med på!

Som CTO i Kron vil du ta en aktiv del av ledergruppen, og du vil du få en sentral rolle i å utvikle selskapet videre sammen med dyktige og engasjerte kollegaer og eiere.

Merk at søknadsfrist er 5. august og at vi kommer til å innlede dialog med kandidater etter dette.