LEDIG STILLING

Kurs- og kompetanseansvar | SENERGIA AS

Klar for å bli med på en vekstreise?

Sted

Oslo

Frist

Snarest, søkere behandles fortløpende

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Kurs- og kompetanseansvar

Kontaktperson

Fredrik Boldt

Business Consultant

E-post

Telefon

Ansvarlig for forretningsområdet kurs og kompetanse innen bærekraftige energiløsninger

Motiveres du av en rolle med store utviklingsmuligheter, i et raskt voksende selskap, i en av fremtidens viktigste bransjer? Motiveres du av å videreutvikle og drive et forretningsområde? Vil du være med å skape fremtidens marked innenfor bærekraftig energi? Hvis du er nysgjerrig på solenergi, elbillading og energilagring, bør du lese videre. Hos Senergia lover vi en energisk og fleksibel arbeidsplass hvor godt arbeidsmiljø og kompetanseutvikling er høyt prioritert.

Rollen

Senergia i Norge skal vokse. MYE. Du blir med i en tidlig stadie i denne prosessen, og får en sentral rolle i oppbyggingen av vår norske organisasjon!

Dette er en nyopprettet rolle og du vil være ansvarlig for å etablere, utvikle og drive forretningsområdet kurs og kompetanse i Norge. Det finnes mye godt materiell på svensk, og erfaring fra det svenske markedet som vil gi deg en «headstart» på arbeidet. Din rolle er å tilpasse og utvikle materiellet til det norske markedet. Du vil blant annet utvikle og holde kurs, webinarer og opplærring for partnere, kunder og bransjen generelt.

Du vil bli det viktige bindeleddet mellom kunden og våre selgere. Vi samarbeider tett på tvers av landegrenser, og partnerskap og langsiktige relasjoner står sentralt i alt vi gjør. Både internt i organisasjonen, men også mellom deg og kunden.

Hvem passer i rollen?

  • For å lykkes i denne rollen, tror vi at du har entreprenørånd, og du blir trigget av endring og muligheter. Du ønsker å skape noe, og tar initiativ og gjennomfører. Som person er du serviceinnstilt, og liker å sjonglere flere baller samtidig.
  • For å lykkes i denne rollen må du være dyktig til å kommunisere både eksternt og internt, og fremfor alt med kunder. Du brenner for å snakke om teknologi, gi støtte og opplæring, og elsker å bygge relasjoner.
  • Du ser muligheter og mulige løsninger fremfor problemer og hindringer, og komplekse saker inspirerer deg bare til å lære enda mer. Du er lett å jobbe med, er empatisk og nysgjerrig, og gir energi og entusiasme til omgivelsene.
  • Du har høyere utdanning, gjerne ingeniørrettet, med noen års erfaring innen B2B. Du har gode datakunnskaper og lærer nye systemer raskt.
  • Hvis du liker forandring og høyt tempo, tror vi du kommer til å trives hos oss.

Hva vi tilbyr

I Senergia får du muligheten til å drive et forretningsområde, og sammen med kollegaer være med å bygge virksomheten i Norge.Senergias kultur preges av åpenhet, mangfold og respekt for individet. Det er en typisk vekstkultur, men samtidig veldig orientert mot fellesskapet, og vi hjelper hverandre til suksess.

Trigges du av denne muligheten? Send oss din CV og en kort søknad, og hjelp oss med å forstå hvorfor du bør bli vår kollega. Du kan også kontakte våre rådgivere i The Assessment Company for å få vite mer. Vi ser frem til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS