LEDIG STILLING

Lead frontendutvikler i startup (remote)

Vi leter etter en nøkkelperson til vår startup, som vil få hovedansvar for frontendutviklingen, og i tillegg bli delaktig i å utvikle selskapet videre sammen med oss.

Sted

Remote

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Lead frontendutvikler

Kontaktperson

Vetle Leinonen-Roeim

CTO Reprice

E-post

Telefon

Reprice ble startet i 2020, og lager en SaaS-løsning for prisoptimalisering og konkurrentovervåkning innen netthandel. Nå opplever vi stor vekst, har fått investorer og støtte fra Innovasjon Norge, og legger store planer for fremtiden. Vi ønsker å bli verdensledende på vårt område.

Hos oss finner du en smidig utviklingsprosess med trunk-based development og kort vei til produksjon, vi har enkle prosesser og vi finner veien videre sammen slik at alle forstår hvor vi skal. Tilhørighet i teamet og eierskap til det vi lager er viktig, og alle skal føle at de bidrar på en positiv måte, og får brukt evnene og kunnskapene sine.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har et ønske om å lage moderne brukergrensesnitt som gjør brukerne glade, og som løser kompliserte oppgaver på en god måte. Du synes kodekvalitet er viktig, og liker å lage moderne løsninger.

Du trenger ikke være dyktig på UX-design, men det er flott dersom det er en retning du ønsker å gå. Dersom du ønsker å jobbe fullstack er det også mulig.

Vi bruker Vue og Typescript, så det er en fordel om du har erfaring med dette. Dersom du også har erfaring med Kotlin og Spring Boot er det en bonus.

Du bør ha en relevant bachelor- eller mastergrad.

Hva kan vi tilby?

  • Eierskap i selskapet
  • 100% remote, vi kommer aldri til å kreve at du sitter på et kontor. Om ønsker å jobbe i et kontorfelleskap eller lignende legger vi til rette for det
  • Fleksibel arbeidstid
  • Et miljø hvor din individuelle innsats teller mye
  • Muligheten til å bli med tidlig i en spennende startup

Høres dette interessant ut? Det synes vi! Ta kontakt!


Søknader sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS