Ledig stilling:

Leder Data & Analyse - Alv | Oslo

Vi bygger Norges mest attraktive konsulentselskap!

Er du interessert I å være med på å lage Norges råeste og mest attraktive konsulentselskap? Liker du at dine kollegaer føles som en del av familien og at kontoret føles som hjemme? Har du konkurranseinstinkt? Har du en stor drive og erfaring innen Business analytics og/eller Data Science? Da er dette stillingen for deg! Les videre for å høre enda mer om denne muligheten.

Alv: Vi bygger Norges mest attraktive konsulentselskap!

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Alv er ett produkt av menneskene som jobber hos oss. Dyktige konsulenter gjør oss til et bra selskap og hjelper oss å levere skikkelig gode løsninger hos kundene våre. Vi har troen på konsulenter som hele tiden har en drive for å utvikle seg selv og de rundt seg. Dette er også en del av grunnmuren vi bygger selskapet vårt på.

Vi mener at ansatte utvikler seg best og raskest gjennom ærlige tilbakemeldinger. For å kunne være ærlige med hverandre må man være godt kjent. Derfor er sosiale aktiviteter en viktig del av kulturen vår.

Råskap handler om å gi det lille ekstra. Både til kunde og til hverandre. Noen ganger krever det litt å si ting som det er. Noen ganger krever det råskap.

Summen av råskap og ærlighet er med på å skape engasjement. Å være engasjert handler om å brenne for kundene og for medarbeiderne våre. For å beholde nødvendig engasjement fra alle, investerer vi tungt i våre medarbeidere både faglig og sosialt.

Kontorene våre er helt nye, og er bygget for at ansatte skal trives og føle seg som hjemme. Vi har konkurranser i spill, som bordtennis og shuffleboard. Vår CEO Marcus håper at ingen slår han, skulle det derimot skje så skal du se at han disker opp en veldig god lunsj uten noen sure miner.

Blir du en del av vår fantastiske familie så får du fort se at CEO er glad i å lage mat. Hvertfall helt til Truls (som har vært kokk) kommer med en kommentar om hvordan det egentlig burde gjøres.

Stillingen

Data og analyse er et satsningsområde hos oss. Vi ser nå etter deg som ønsker å lede denne satsningen videre slik at enda flere av våre kunder kan bli bedre på å utnytte de dataene de sitter på til sitt fulle potensiale.

Data vil bare bli viktigere i tiden som kommer, og sammen med våre eksisterende konsulenter innen data og analyse, systemutvikling, sikkerhet og prosjektledelse tror vi at alt ligger til rette for å ta denne satsningen til neste nivå!

For å lede denne satsningen videre har du opparbeidet deg god erfaring innen business analytics prosjekter. Kanskje har du hatt sentrale roller i prosjekter som har levert datavarehus, data plattformer, rapportering- og analyseløsninger eller i prosjekter som har tatt i bruk maskinlæring og kunstig intelligens.

Daglige oppgaver

Dine daglige oppgaver kommer til å bestå av dette:

- Bygge opp Data & Analyse området, vi kommer til å trenge flere ansatte her

- Være ansvarlig for rekruttering innenfor dette feltet, og jobbe sammen med COO Kristin Bjerke for å få inn flere personer med riktig kompetanse

- Ta tak i alle ledd fra faglig fokus innen data og analyse for oss, til videreutvikling av eksisterende kunder, og til målrettet arbeid med nye kunder

- Hjelpe å få ansatte ut i oppdrag

- Utvikle nye kunderelasjoner

Vi ser etter deg

- Vi håper at du har en drive for å fortelle både oss, og ikke minst våre potensielle kunder, mer om hvorfor data er en nødvendighet å ta seriøst i fremtiden. Vi håper at du ikke er redd for å utfordre både oss, deg selv og kundene våre slik at vi alle stadig blir bedre. Du har en Bachelor, Master eller PhD.

- Du digger data, og vet verdien av den.

- Du har hands-on erfaring som arkitekt, team lead eller liknende roller fra prosjekter som har levert data- og/eller analyseprosjekter

- Du har erfaring fra skyløsninger som Azure, AWS og GCP

- Du klarer å se både muligheter og utfordringer hos kunder med forskjellig modenhetsnivå rundt bruken av data

- Du liker å være hands-on i dine prosjekter

- Du har erfaring fra salgssituasjoner (feks om du har vært i en presales rolle og kanskje deretter gått inn som arkitekt eller tech lead i prosjektet du bidro til å lande.)

- Du vil fortelle både oss, og ikke minst våre potensielle kunder, mer om hvorfor data er en nødvendighet å ta seriøst i fremtiden.

- Du er ikke er redd for å utfordre både oss, deg selv og kundene våre slik at vi alle stadig blir bedre.

- Du kan kommunisere godt i tekniske og ikke-tekniske forsamlinger

- Du trives med å dele av din kunnskap, og kan ta ansvar for å lære opp juniorer og andre

- Du tør å utfordre Alv, deg selv og våre kunder slik at vi sammen kan bli bedre enn det vi er i dag.

Teknologier

Azure DWH, Azure Data factory, Power BI, Azure SQL, eller SSIS, SSAS. Om du har noe erfaring med Tableau, eller for eksempel Talend eller Informatica Cloud/Informatica Power Center, så er det også greit. Men vi fokuserer hovedsakelig på Azure/Microsoft stacken.

Vi kan tilby deg

- Vi gir deg muligheten til å være frontkjemperen i Alv sin videre satsning innen å bygge et miljø rundt data, analyse og ML/AI

- Vi gir deg frihet til å ta de valgene og velge din retning for hvordan vi skal bli kjent for data og analysemiljøet vårt

- Vi gir deg masse spillerom og du blir en viktig brikke i vår satsning

- Vi gir deg støtte til å gjøre det du mener er nødvendig i dette arbeidet

- Vi gi deg et miljø der kontinuerlig feedback er viktig

- Vi gir deg konkurransedyktig fastlønn med overtidsbetaling

- Vi har årlig flat overskuddsdeling til alle ansatte!

- Vi har 5 uker ferie + fri romjul og påske

- Vi dekker mobilabonnementet med 60GB data

- Vi gir Full lønn ved foreldrepermisjon

- Vi har 5% pensjonsinnskudd fra første krone

- Vi har helseforsikring og privat reiseforsikring

- Vi dekker grunnbeløpet på SATS

- Vi har Alvfredag annenhver fredag etter lunsj, der hele selskapet møtes for kompetanseutvikling, selskapsutvikling og sosialt!

Hva nå?

Vi håper at du sitter igjen og tenker at dette høres ut som noe for deg. Det er da på tide at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner i AvantGarde Search, Jonas Haneborg. Han kan du ringe på 97 06 02 18 eller sende en mail til: [email protected] om du vil ha mer informasjon, eller om du har noen spørsmål rundt muligheten. Eller du kan søke direkte gjennom «søk her» knappen. Alt vi vil be om da er en CV, før du hører tilbake fra Jonas.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår familie