LEDIG STILLING

Leder data og innhold | Story House Egmont

Er du en strategisk og visjonær leder som ser sammenhengen mellom teknologi, data, forretning og organisasjon?

Sted

Oslo

Frist

24.05.2022

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Leder data og innhold

Kontakt

Kristian Gøbel

Produkteier StoryBox

Telefon


Jill Molland

Direktør Salg og marked

Telefon

Hvorfor er Story House Egmont spennende?

Story House Egmont er et rikt mediehus med et bredt forretningsområde. Vår portefølje spenner fra redaksjonell og kommersiell innholdsproduksjon, til store selskaper innen e-commerce og digitale byråer. Hos oss vil du møte dyktige og engasjerte kolleger som vil hverandre vel - sammen skaper vi hverdagsmagi! Vi har nylig gjort noen justering for å sørge for at vi blir enda bedre, og søker i den forbindelse etter en produkteier til vårt helt nye team: data og innhold!

Hvorfor skal du søke på denne stillingen?

Teamet skal jobbe sammen for å hjelpe organisasjonen til å bli mer datadrevet og å tenke innhold med strukturerte data for bruk på tvers av kanaler under produksjon. Dette er i dag to separate team med gode arbeidsprosesser, som vi nå slår sammen til ett felles team for tettere samarbeid. Team data og innhold blir et kryssfaglig team bestående av utviklere, dataingeniører, data scientists, dataanalytikere, produksjonskoordinatorer og driftspersonell. Det er en sosial og positiv gjeng som gjør mye gøy sammen utover det daglige arbeidet, og det vil være ditt ansvar å sørge for at teamet og selskapet lykkes. Du vil ha personalansvaret for flere av teammedlemmene.

Du vil jobbe for Norges største utgiver av blader, magasiner og tegneserier, med kjente merkevarer som Norsk Ukeblad, Donald, Hjemmet, Vi Menn, Familien og online-tjenestene klikk, kvinneguiden og blogg.no. Som produkteier for team data og innhold vil du ha en strategisk viktig rolle som krever en spennende kombinasjon av teknologi og strategi, i tillegg til at du må være nysgjerrig og evne å samle flere miljøer. Du vil ha en sentral rolle for drift og videreutvikling av vår innholdsplattform, samt andre dataplattformer der vi i dag samler data knyttet til bl.a. abonnement, løssalg, annonser, CRM og kundeservice rettet mot PowerBI. I tillegg har vi flere selvutviklede ML-baserte løsninger. Den rette personen er dyktig til å ta utgangspunkt i behov hos brukere, interessenter og kunder, og å se på mulighetsbilder eksternt for å kapitalisere på vårt innhold.

Sentrale ansvarsområder vil blant annet være:

  • Sette selskapets data- og innholdsstrategi
  • Sette teamets visjon, mål og nøkkelresultater (Vi bruker OKR)
  • Lede teamet til å nå sine mål
  • Personalansvar

Hvilke egenskaper og kompetansekrav ser vi etter?

Vi søker deg som er initiativrik, engasjert, god på selvledelse og jobber strukturert. Du er en suveren lagspiller som evner å motivere og får det beste ut av andre. Da det vil være mange interessenter som vil be om ditt teams tid, er det viktig at du er dyktig til å prioritere. Vi ønsker en person som har en teknisk bakgrunn og som gjerne har erfaring med smidig arbeidsmetodikk.

Vi ser for oss at du:

  • Har relevant høyere utdannelse, kan erstattes med erfaring fra ledelse av tekniske team med beviste resultater
  • God helhetsforståelse for data, organisering, arkitektur, teknologi, og anvendelsesområder
  • Evne til å kommunisere forretningsmessige og tekniske problemstillinger på en effektiv og god måte
  • Evner å sette konkrete problemstillinger i en større kontekst, opptatt av verdien løsningene skaper

Vi kan tilby:

Vi kan tilby en spennende hverdag med varierte problemstillinger i et moderne mediehus. Vi har engasjerte, kreative kolleger, med et stort spenn i alder, interesser og faglig fokus, som brenner for historiefortelling.Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert helseforsikring. Vi har en flott kantine med varierte menyer - og du betaler bare en liten fast sum i måneden. Vi har treningstilbud, frokostseminarer, hytteforening, filmklubb med egen kino i huset samt eget sangkor. Vi holder til i flotte, funksjonelle lokaler sentralt i Nydalen, og du vil få mulighet til noe hjemmekontor.

For spørsmål knyttet til stillingen, kontakt Kristian Gøbel, Produkteier Storybox, +47 922 96 661

Hvis du har spørsmål vedrørende stillingen er du velkommen til å kontakte: Jill Molland, Direktør Salg og marked, +47 926 13 142.

Søknadsfristen er 5/24/2022.

Vennligst benytt ”Søk nå” knappen her på siden for å bli betraktet til stillingen. Vi mottar ikke søknader per e-post.

Om Story House Egmont

Story House Egmont utgir blader, magasiner, tegneserier, bøker og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Vi er også medeier i flere suksessfulle selskaper innen e-handel og marketing services. Vårt motto We bring stories to life – har sterke publisistiske verdier. Vi lager godt innhold og journalistikk i verdensklasse, og utvikler attraktive forbrukerfellesskap og merkevarer. Story House er en del av Egmont, et av Nordens ledende mediekonsern. Egmont står bak TV 2, Nordisk Film, Cappelen Damm, samt Lindhardt og Ringhof i Danmark. Egmont er en stiftelse der hele overskuddet går til utvikling av våre selskaper, samt å hjelpe utsatte barn og unge, og støtte filmtalenter.

Vi brenner for å skape hverdagsmagi, både for kundene våre og i vår egen arbeidshverdag. Hos oss vil du møte engasjerte, positive og endringsdyktige folk som bryr seg om hverandre og som jobber sammen for å nå et felles mål. Vi tror på verdien av at vi er ulike og har ulike perspektiver. Det er gjennom ulikhet og mangfold de gode historiene blir til. Vi ønsker derfor mangfold velkomment.

Powered by Labrador CMS