Ledig stilling:

Nomeland fotografert under flommen på Sørlandet 03.20.2017
Nomeland fotografert under flommen på Sørlandet 03.20.2017

Leder Digital forretning - spennende teknologistilling på Sørlandet

Stillingen er ikke lenger aktiv

Bli kjent med hva Agder Energi leverer av ren energi for at samfunnet skal fungere, nå og for fremtiden.

Visjonen til Agder Energi er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Arbeidssted: Kristiansand

Søknadsfrist: 20. august

Søk på stilling

Konsernet har sine produksjons- og distribusjonsanlegg i Sør-Norge og flere markedsselskaper med kunder i Norge, Norden og Tyskland.

Konsernet er høyt på listen blant Norges mest innovative selskaper, og satser strategisk på moderne teknologiske løsninger. Konsernområdet Teknologi har ansvar for digitalisering, IT, sikkerhet og beredskap samt prosjekt og porteføljestyring.

Hovedkontoret er lokalisert i Kristiansand, og vi har 1000 engasjerte medarbeidere som har bred erfaring og høy kompetanse innen vannkraftproduksjon, distribusjon, krafthandel og kundeløsninger.

Vil du bli leder for Digital forretning i Agder Energi?

I Agder Energi ønsker vi å være i front på å skape gode digitale løsninger.

Ansvarsområdet Digital forretning representerer en ytterligere satsing på området. For oss betyr digital forretning å skape reell verdi i form av bedre beslutninger, mer effektive prosesser, bedre kundeopplevelser og nye forretningsmodeller. En forutsetning for å levere på dette er økt forretningsfokus, gode rammeverk, effektive plattformer og riktige kapabiliteter.

Vi er allerede i skyen, jobber i tverrfunksjonelle team og søker nå en drivende dyktig leder som kan bidra til å løfte oss ytterligere. Med din faglige tyngde blir du sentral både internt i konsernet og mot eksterne samarbeidspartnere.

Hvem ser vi etter?

Vår nye leder for Digital forretning trives i grenselandet mellom IT og forretning, bygger tillit og viser tydelig retning. Du vil lede et team som dekker områdene data og innsikt, IT-utvikling , skybaserte forretningssystem og virksomhetsarkitektur, og har solid faglig bakgrunn fra ett eller flere av disse områdene.

Du har god teknologiforståelse for moderne utviklingsplattformer. Erfaring med Azure er en fordel. Vi forventer også at du holder deg oppdatert på digitale trender og har erfaring med kompliserte verdikjeder på tvers av systemer.

Som leder for Digital forretning har du høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå. Solid og relevant ledererfaring en forutsetning, og kjennskap til energibransjen er en fordel.

Som ansatt og kollega er du initiativrik, strukturert og målrettet. Du tenker helhetlig og strategisk, og sørger for at vi prioriterer og leverer der det er viktigst. Resultater skaper vi best sammen, og du finner fort din rolle på laget. Du er genuint opptatt av menneskene rundt deg og er en god motivator. Rundt deg er det gøy å være på jobb!

Vil du jobbe sammen med mange dyktige mennesker og løfte digitalisering i Agder Energi til et nytt nivå?

Da håper vi du søker på denne jobben!

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser, trivelig arbeidsmiljø og spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Stillingen rapporterer til Konserndirektør Teknologi, og du vil med dette komme tett på beslutningsprosessene i konsernet.

Vil du være med å bidra til et mer fornybart samfunn?

Samfunnet er avhengig av strøm. Våre ansatte går på jobb hver dag for å sørge for at samfunnet får den rene energien som trengs for å fungere. Vi løser framtidens energiutfordringer i nært samarbeid med våre internasjonale partnere. Agder Energi trenger et mangfold av mennesker, kompetanse og teknologi for å utvikle oss videre som et innovativt og fremoverlent energikonsern. Agder Energi ønsker at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet og oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisitet. Les mer på ae.no

Vi bygger ut og drifter kraftverk og strømnettet, og vi har et stort miljø som handler med og forvalter fornybar energi. Vårt teknologimiljø er viktig for å utvikle nye produkter og tjenester. Menneskene er den viktigste ressursen for å utvikle Agder Energi videre. Vil DU være med oss inn i framtiden?

Agder Energi leverer ren energi for at samfunnet skal fungere, nå og for fremtiden