Ledig stilling:

Leder Prosess & Innovasjon - WSP Samfunnsutvikling

Leder Prosess & Innovasjon - WSP Samfunnsutvikling

Vil du bygge opp et nytt tjenesteområde i et av verdens ledende konsulentselskap?

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 23. mai

Søk på stilling

Vi i WSP Samfunnsutvikling ønsker å styrke oss ved å etablere Prosess og innovasjon som eget tjenesteområde og ser etter deg som har drive til å skape stolthet og begeistring. Du vil utvikle et fagområde med stor betydning for morgendagens offentlige og private virksomheter. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å være med på å utvikle Nordens sterkeste fagmiljø innen samfunnsutvikling i årene fremover.

Du vil være driveren for å utvikle et lønnsomt tjenesteområde i grenselandet virksomhetsutvikling og digitalisering for kunder i offentlig og privat sektor. Vi operer innenfor markedsområdene helse, utdanning, mobilitet, byutvikling, energi og nye industriområder som hydrogen, akvakultur, batteriteknologi, og det er fint om du har erfaring fra flere av disse områdene.

Vi ser etter deg som tenker kundesuksess og kan bygge relasjoner til kunder, partnere og eksterne kompetansemiljøer i Norge og internasjonalt.

Du er en samlende leder og skal bygge ett konsulentteam med sterke fagpersoner. Målet er på sikt å få et team på 5-10 personer som vil dekke flere av tjenesteområdene.

Din kompetanseprofil:

 • Du har ledererfaring, er trygg i konsulentrollen og synes det er gøy å engasjere seg i problemstillinger sammen med kunden
 • Du har erfaring i å bygge bærekraftige forretningsmodeller og kjenner til verktøy og metoder innen prosess design og innovasjon inkl. VPC, BMC og tjenestedesign
 • Du har et sterkt eksternt nettverk innen flere av områdene i samfunnsutvikling og er trygg i proaktivt salgsarbeid mot offentlige og private virksomheter
 • Du har god kjennskap til offentlige anskaffelser og tilbudsprosesser
 • Du har ledet team til suksess og kjenner til konsulentbransjen godt
 • Stillingen krever relevant Mastergrad eller høyere, samt minimum 10 års erfaring fra konsulentbransjen med forretnings- og organisasjonsutvikling, tjenestedesign, strategiarbeid eller liknende

Hvorfor velge WSP?

Vi kan tilby stor variasjon i arbeidshverdagen og mulighet til virkelig å påvirke utviklingen av samfunnet vi lever i. Du får muligheten til å bygge opp ett nytt kompetanseområde, ansette teamet og få smarte løsninger på papiret ut i faktiske prosjekter. Du får gode sjanser til å sette varige spor etter deg.

 • WSP arbeider med store prosjekter som løser samfunnsutfordringer
 • Gode muligheter for kompetanseutvikling med bl.a WSP Universitet
 • WSP har et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø med god balanse mellom arbeid og fritid.
 • Vi har sosialt bedriftslag og ulike arrangementer og sammenkomster
 • Vi har et tverrfaglig miljø, stort fagnettverk og du blir en del av verdens største rådgiverselskap
 • Våre lønnsbetingelser er gode, pensjons- og forsikringsordninger er av de beste
 • WSP flytter vi inn i Oslo sin kanskje flotteste bygning- Viksjøbygget på St.Olavs plass. Dette bygget totalrehabiliteres og står klart neste sommer

Du vil rapportere til direktør for WSP Samfunnsutvikling og bli et viktig medlem av hans lederteam. Kontorplass vil være i Oslo, men med noe reisevirksomhet.

Tar du utfordringen? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Ved spørsmål om stillingen kan du ta en hyggelig prat med Direktør for Samfunnsutvikling, Espen Frederiksen Tlf 958 941 57.

Om WSP:

I en verden der alt blir større, smartere og går raskere enn noensinne, lever vi mennesker med samme følelser og behov som vi alltid har hatt. Vi liker bylivet, men har behov for å kjenne på luft og natur. Vi vil ha det komfortabelt, men trenger å bevege kroppen. Vi blir fort oppslukt i ny teknologi, men er urolige over hvordan den påvirker oss. Vi vil at livet skal være enkelt, trygt og trivelig. Og at alt bare skal fungere. WSP sin rolle er å forstå utviklingen, å forstå hvor vi er på vei. Vi tilbyr prosjektledelse, strategisk rådgivning, prosjektutvikling, tverrfaglig rådgivning og prosjektering.

Våre kunder er offentlige og private aktører innen infrastruktur og samferdsel, energi og industri, by- og tettstedsutvikling, plan og regulering og bygg og eiendom. I Norge er vi 600 medarbeidere fordelt på kontorer over hele landet, mens vi på verdensbasis er 50 000 medarbeidere ved kontorer i 40 land. Med denne globale ekspertisen i ryggen møter vi våre oppdragsgiveres utfordringer uansett hvor komplekse de måtte være. WSP har et av Norges ledende fagmiljøer innen prosjektledelse.