Ledig stilling:

Løsningsarkitekt - Documaster

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Er du god på løsningsdesign og opptatt av integrasjonsarkitektur?

Trives du best når du kan være med å utforme og utvikle integrasjonsarkitekturen i et selskaps teknologiske løsning? Trives du best å jobbe opp mot både det tekniske, funksjonelle og kommersielle? Vil du være med på reisen til et teknologiselskap som er forbi start-up fasen, men som samtidig har «start-up-spiriten» i seg?

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Da tar vi svært gjerne en prat med deg! Det hadde vært gøy om du ville være vår nye løsningsarkitekt - en helt nyopprettet stilling som virkelig vil være med å ta selskapet til nye høyder.

Litt om hva Documaster og stillingen kan tilby deg

Documaster er et ungt selskap med nesten 100 ansatte, og hos oss er det heldigvis mange som vil mye. Vi er jordnære og ydmyke og har alle et glimt i øyet. Vi reiser hele tiden mellom kontorene, og har årlige company-gatherings. Dettee har vært arrangert to ganger i Bulgaria, og en gang i Norge.

For oss er det viktig at vi hele tiden måler oss på hvordan de ansatte trives. Vi har medarbeiderundersøkelser hvert år og tilbakemeldingene har så langt vært veldig gode. Det akter vi å fortsette med. Som løsningsarkitekt hos oss kan du forvente å komme et sted hvor du kan påvirke retningene til både selskapet, markedet og våre kunder. Ettersom dette er en helt ny stilling kan du virkelig gjøre den til din egen og det vil være enormt stort rom for å få gjennomslag for ideer og tanker. Du vil få jobbe både mot både teknisk, funksjonelt og kommersielt, og ønsker du å ta til deg mer læring så skal vi selvfølgelig støtte deg med kurs og seminarer. Så velger vi å tro at det også er svært så positivt å få jobbe med løsninger opp mot både privat og offentlig sektor.

Litt mer om stillingen

Documaster vokser og har på kort tid etablert en ledende posisjon som leverandør av løsninger for informasjonsforvaltning og arkivtjenester primært i Norge. Samtidig er vi i ferd med å bryte gjennom mot telecom-kunder internasjonalt, og har flere kunder i Sverige allerede. I Documaster brenner vi for å hjelpe virksomheter med hvordan de skal ta kontroll på- og forvalte den stadig økende mengden elektroniske og fysiske dokumenter på en hensiktsmessig, sikker og etterrettelig måte. Vi har nå etablert oss med en rekke kunder i ulike segmenter og med en sterkt voksende kundeportefølje, og har nå behov for en stjerne av en løsningsarkitekt som kan være med på den spennende reisen videre.

En viktig brikke for at Documaster skal kunne skalere videre er å styrke vår evne til å tilby og levere vårt produkt med høy kvalitet ytterligere. Funksjonen «løsningsarkitekt» har frem til i dag blitt utført av andre roller i selskapet, men nå ønsker vi å opprette en ren stilling for denne funksjonen. Stillingen har meget operativt ansvar i det daglige, i tillegg til langsiktig ansvar for å skalere løsningsarkitektfunksjonen i Documaster. Det er naturlig at denne første løsningsarkitekten over tid vil bli teamleder for flere løsningsarkitekter.

Spesifikke arbeidsoppgaver/ansvarsområder 

  • Bindeledd mellom kunde/behov og produktet Documaster
  • Mappe funksjonelle og tekniske krav hos kunder til produktet Documaster,
  • Aktivt styre at løsninger og løsningsbeskrivelser blir gode og realiserbare for alle parter (kunden, Documaster, andre parter).
  • Påvirke product roadmap (både funksjonell & teknisk roadmap)
  • Jobbe med å forstå og erfare kundekrav/behov i prosjekter
  • Anbudsbesvarelser og generelle tilbud.
  • Være en del av produktledelsesteamet og leveranseteamet i Documaster.
  • Rapporterer til Head of Delivery & Customer Success i Documaster.
  • Viktig del i utformingen og utviklingen av Documasters integrasjonsarkitektur.
  • Stillingen er viktig når integrasjoner til andre systemer skal spesifiseres og evalueres som en del av «standardproduktet» eller ikke.

Hvem ser vi etter

Du må ha jobbet som løsningsarkitekt og / eller lignende, det være in-house, som konsulent eller litt av begge, og snakke og skrive norsk. Du er flink til å dokumentere løsningsbeskrivelser, både funksjonelle og tekniske, og trives med å være i en posisjon hvor du vil diskutere teknologi med brukere, finne løsninger og lage kompromisser. Uten at det er et krav så hadde det vært supert om du hadde noe erfaring fra informasjonsforvaltning og noen sertifiseringer innenfor arkitektur / metodikk.

Om du synes dette virker litt interessant, om bare en liten smule, er vår rekrutteringspartner i AvantGarde Search, Lotte Gjørsvik, stort sett tilgjengelig på telefon(467 73 573). Du kan også nå henne på mail ([email protected]) eller LinkedIn. Helt ufarlig, uforpliktende og konfidensielt. Hvis ikke kan du bare sende inn CVen din, så tar hun kontakt med deg :-)