LEDIG STILLING

Markedskoordinator | Strim

Vi jakter en Markedskoordinator som digger film, serier og sport, og som vil ta satsingen til TV- og strømmetjenesten Strim videre.

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Sted

Oslo

Frist

20.02.2022

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Markedskoordinator

Kontaktperson

Hanne Kjølhamar

Brand & Marketing Manager

E-post

Vi jakter en Markedskoordinator som digger film, serier og sport, og som vil ta satsingen til TV- og strømmetjenesten Strim videre.

Strømmetjenesten Strim og TV-distributøren RiksTV er i et marked med enorm vekst og spennende konkurranse fra lokale og internasjonale aktører. Vi skal gjøre ting litt smartere og litt bedre enn andre. Vi har hårete mål for vekst, og søker en Markedskoordinator som vil skape suksess gjennom engasjerende markedskampanjer og aktiviteter.

Som en del av markedsteamet vil du videreutvikle merkevaren Strim ved bruk av innsikt, for å øke effekten av markedsaktiviteter og kundens opplevelse. Det er viktig for oss at du trives på jobb, føler medbestemmelse og eierskap til det vi driver med. Du blir en del av et miljø som har stor tillit, åpenhet og frihet.

Oppgaver som inngår i rollen:

Vi søker deg som vil lede prosjekter og jobbe med markedskampanjer for Strim og RiksTV. Du vil jobbe tverrfaglig med andre team, og eksterne byråer, som mediebyrå, reklamebyrå og innholdsbyrå.

Det vil være tett samarbeid med CRM- og salgsteamet. Du vil bidra i aktiviteter som er en del av kundereisen, med utforming av kundedialog og innhold til nettsider, sosiale medier og nyhetsbrev. I tillegg vil du jobbe med kampanjemateriell og kundedialog for retail og partnere. Evaluering av gjennomførte aktiviteter er viktig for å bli bedre. Vi feirer suksesser, samtidig betyr det å feile at vi har lært noe nytt.

Hvem ser vi etter:

Vi jakter deg som har god forståelse av markedsføringsprinsipper og prosjektledelse. Du har analytiske ferdigheter og en strukturert tilnærming til oppgaver. Samtidig ønsker du å skape resultater sammen med andre, utfordre det etablerte og søke ny kunnskap. At du har høy gjennomføringsevne og sikrer at overordnede prioriteringer og mål brytes ned i konkrete tiltak, er viktig i rollen.

Du må ha relevant utdannelse innen markedsføringsfaget. Det er et pluss om du har erfaring fra en markedsavdeling eller byrå, hvor du har jobbet med markedsaktiviteter, kommunikasjon og implementering. Dersom du har kjennskap til bruk av programmer i enten Adobe Creative Suite, Indesign, Figma eller Photoshop er det et pluss. Om du ikke allerede brenner for drivende serier, spennende filmer og heseblesende sport, er vi sikre på at du innen kort tid vil være like engasjerte som resten av oss, og bli en ekte «strimer».

Fleksikontor:

I Strim og RiksTV er vi ikke opptatt av hvor du løser arbeidsoppgavene dine, så lenge det fungerer for de du jobber med. Det viktige for oss er at du sitter et sted du blir inspirert, motivert og kan samarbeide godt med kollegaer. Vi oppfordrer derfor også deg som bor utenfor Oslo til å søke, men enkelte ganger er det hensiktsmessig å være fysiske til stede på team-samlinger og workshops.

Hvis du allerede føler deg som en «strimer», eller ønsker å bli en, vil vi høre fra deg. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

NB: Vi vurderer søkere fortløpende.


RiksTV

Utviklingsmuligheter

Vi har stor tro på våre medarbeidere, og vi har et miljø som bygger på tillit og åpenhet. Hos oss ønsker vi at du skal vokse og utvikle deg, slik at vi sammen kan utfordre markedet. Som del av Strim/RiksTV vil du bli del av et selskap med flat struktur organisert i team hvor vi deler og lærer av hverandres kompetanse. I et TV-marked i dramatisk endring har vi ikke noe valg: vi må være kundefokuserte, tilpasningsdyktige og smidige fra topp til tå. Derfor jobber vi smidig i hele selskapet, fra ledergruppen, via økonomi og alle som jobber med markedsføring til alle utviklingsteamene. Sånn sikrer vi gevinster gjennom kontinuerlig måling, evaluering og optimalisering. Dette gir en arbeidshverdag med stor variasjon og nye utfordringer, hvor du vil jobbe tverfaglig i det teamet du synes er mest spennende.

Ledelse

For å kunne utvikle oss som selskap og som individer, er gode ledere avgjørende. Vårt syn på godt lederskap innebærer erkjennelsen over at ingen leder kan være god på alt, og de fleste team hos oss har derfor todelt ledelse. Det vil si at lederne skal legge til rette for, og prioritere våre medarbeideres utvikling og velferd høyt. Vi legger opp til stor grad av involvering hos oss og du vil få mye ansvar.

Kultur og miljø

Vi er drivende opptatt av å ha en god kultur og et godt miljø. Vi setter medarbeidertrivsel høyt, og er ekstremt opptatt av å legge til rette for at folk trives på jobb, føler medbestemmelse og eierskap til det vi driver med. Vi involverer hele sjappa i alle store beslutningsprosesser, og vi tror på stor intern åpenhet om alle viktige prosesser. Vi har et ungt, inkluderende og humørfylt miljø, som gjør at vi har det gøy på jobb. Vi er opptatte av å være aktive og å oppleve ting sammen, og reiser sammen på årlige turer til steder som Svalbard, Hemsedal og Lofoten. Vi håndplukker våre medarbeidere, og vi tilbyr et arbeidsmiljø fylt av kollegaer, både konsulenter og ansatte, med høyt driv og engasjement for både teknologi og levende bilder.

Vi har fleksibel arbeidstid, og er mer opptatt av effekten av det vi gjør, enn når på dagen vi gjør det. Er du opptatt av at stedet du jobber er moderne, tror vi du vil like våre romslige lokaler med åpent landskap, varierte møterom og fellessoner som legger til rette for kreativt arbeid. Vi har en fantastisk takterrasse med bordtennisbord, samt shuffleboard og en kantine med egen kokk.

Powered by Labrador CMS