LEDIG STILLING

Medistim søker utviklingsingeniør

Vil du være med å utvikle avansert medisinsk teknologi?

Sted

Oslo eller Horten

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Utviklingsingeniør

Kontaktpersoner

Anne Skinnemoen

Senior Business Consultant

E-post

Telefon


Bjørn Brudevoll

Managing Director

E-post

Telefon

Har du erfaring med å effektivisere og skalere opp produksjonen av et teknologisk produkt?

Produktdesign- Produksjonsteknikk- Automatisering

Til vårt mekaniske team i R&D søker vi en utviklingsingeniør for produktutvikling, med spesielt fokus på design for effektiv produksjon. Du vil bli en del av utviklingsavdelingen som teller 13 dyktige kolleger innenfor disiplinene programvare, ultralyd, elektronikk, mekanikk og prosjektledelse. Som utviklingsingeniør i Medistim får du en meningsfull jobb der du utvikler og forbedrer avansert teknologi som hjelper hjerte- og kar-kirurger til å ta bedre beslutninger i de mest kritiske øyeblikkene under operasjoner. De kommende årene har vi store ambisjoner for skalering og videreutvikling av våre produkter og produksjonsprosesser. Målet vårt er å sikre høy innovasjonstakt og kostnadseffektiv produksjon, samtidig som vi møter de strenge regulatoriske kravene knyttet til utvikling og fremstilling av medisintekniske produkter.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Produktutvikling på ultralydprober med fokus på «design for automated assembly»
  • Produktutvikling på våre ultralydsystemer
  • Tegningsunderlag og dokumentasjon, vedlikehold og livsløpsaktiviteter
  • Bidra til å sette opp nye produksjonsprosesser i produksjon for automatisering
  • Støtte produksjonsavdeling under igangsettelsen av nytt produksjonsunderlag
  • Oppdatering av prosedyrer og annen dokumentasjon
  • Støtte til produksjonsavdeling ved problemer i produksjonen
  • Vedlikehold av softwareverktøy som CAD, PDM etc.

Vi søker deg med høyere relevant utdanning innen mekaniske fag, industridesign/konstruksjon eller produksjonsteknologi. Erfaring fra medisinsk- eller annen regulert industri er en fordel, gjerne innen disipliner som elektronikk, akustikk, produksjonsteknikk og kvalitetssikring. Du har erfaring med produksjonsteknologi (støpeprosesser, produksjonsoptimalisering, robotteknikk, produksjonslinje, metodikk for kvalitetsoppfølging i produksjon), og gjerne «Design for Automated Assembly». Har du også noe materialkunnskap om plast og kjennskap til CAD/CAM og Production Documentation Systems (SolidWorks eller tilsvarende), så er det et ekstra pluss.

Som person er du en åpen og inkluderende lagspiller som liker å jobbe i team og tverrfaglige prosjekter. Du trives med å være «hands-on», og har ikke noe imot å ta i et tak også utenfor dine primæroppgaver. Om du også er nysgjerrig og liker å holde deg oppdatert på teknologifronten, så har du gode forutsetninger for å lykkes hos oss.

Vi er stolte av at våre produkter er anerkjent og i bruk hos verdens fremste hjerte- og kar-kirurger, og at vi i Medistim er med på å forme fremtidens standard for klinisk praksis.

Vi jobber kontinuerlig for å videreutvikle våre produkter og prosesser, så hos oss får du gode faglige og personlige utviklingsmuligheter. Du blir del av et hyggelig, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø, preget av kompetente medarbeidere og korte beslutningsveier. Vil du være med å gjøre en forskjell? Da hører vi gjerne fra deg!

Som del av Utviklingsavdelingen vil du rapportere til Vice President R&D ved hovedkontoret i Oslo, men jobbe tett med produksjonen i Horten. Primærarbeidssted kan derfor være enten i Oslo eller Horten.

For ytterligere informasjon eller svar på spørsmål, kontakt vår rekrutteringspartner Head4More ved Anne Skinnemoen, tlf 986 30 813 eller Bjørn Brudevoll, tlf 468 00 000. Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under "søk stilling" på www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Medistim om ønskelig.

Om arbeidsgiver

Medistim ASA utvikler, produserer og selger verdensledende teknologi for intraoperativ måling av blodstrøm og ultralyd avbildning. Selskapet har en sterk markedsposisjon i Norden, Europa og Japan, mens USA, Kina og India er viktige vekstmarkeder. Medistim leverer produktene MiraQ Cardiac og MiraQ Vascular i et globalt marked. Produktene bidrar til å redusere risiko og øke kvalitet og effektivitet i hjerte-, kar- og transplantasjonskirurgi. Produktene våre gir klinisk relevant informasjon som gir kirurgen bedre grunnlag for beslutninger under operasjoner.

Medistim hadde en omsetning på 364 millioner i 2020 og har hatt sterk vekst i omsetning og resultat de siste årene. Selskapet er notert på Oslo Børs, har hovedkontor i på Økern i Oslo, produksjon i Horten og datterselskaper i Norge, Danmark, Tyskland, Spania, UK og USA.

Powered by Labrador CMS