Ledig stilling:

MER Group søker Finance Director

Stillingen er utgått

MER Group er et norsk musikkselskap og artistrepresentant, fordelt i fire datterselskaper. MER sin visjon er å bli bransjens beste på å kvalitetssikre, utvikle, fasilitere og forvalte alle aspekter ved våre klienters karriere og virke.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 22. desember

Søk på stilling

MER Group er et norsk musikkselskap og artistrepresentant, fordelt i fire datterselskaper. MER sin visjon er å bli bransjens beste på å kvalitetssikre, utvikle, fasilitere og forvalte alle aspekter ved våre klienters karriere og virke. Selskapsgruppen har bred kompetanse og tilbyr tjenester innenfor management, labelfunksjoner, forlagsvirksomhet, musikkproduksjon, merkevarebygging og øvrig innholdsproduksjon. MER har hovedkontor i attraktive lokaler i Oslo sentrum, som huser både kontorlandskap og innspillingsstudioer. Med internasjonalt anerkjente klienter som Alan Walker, K-391, Vinni, Paperboys og Mood Melodies, opererer MER med hele verden som arbeidsplass.

Vil du være med å lede utviklingen av et selskap i sterk vekst?

MER Group opplever sterk vekst og søker nå etter sin nye finance director.

I denne rollen får du muligheten til å være med å forme og videreutvikle MER Group sin økonomifunksjon, samt være med på å sette retningen for selskapet gjennom gode forretningsanalyser og strategiske beslutninger. Du vil få overordnet ansvar for regnskap og økonomi for MER Group.

Du blir en del av et kreativt gründermiljø som har store ambisjoner for fremtiden. Sammen jobber vi med å bygge noen av verdens største artister i et globalt marked. Arbeidsdagene er preget av stort engasjement, et sterkt fagmiljø og godt humør. Hos oss er det takhøyde for å være uenig og ta en diskusjon. Vi jobber sammen for at du skal nå dine mål, og du vil få rom til å lykkes i rollen. Vi er flinke til å feire oss selv med sosiale begivenheter – vårt julebord i år er på Bali!

Du blir en del av ledergruppen og involveres i selskapets strategiske, taktiske og operasjonelle planlegging. Du vil lede et team på to dyktige medarbeidere. Sammen med 17 kollegaer vil din arbeidsplass være i moderne lokaler med attraktiv beliggenhet i Oslo sentrum.

Hvem er du?

Du er nytenkende og ambisiøs på selskapet vegne, har god forretningsforståelse og setter deg raskt inn i nye problemstillinger. Vi ser etter deg som er positiv og fremoverlent med entusiasme. For å lykkes i rollen er det viktig at du evner å tenke helhetlig, og trives med å jobbe både strategisk og operativt. Du kommuniserer godt og skaper tillit, samtidig som du ikke er redd for å utfordre «status quo». Hos oss er det høyt tempo i arbeidshverdagen som krever at du er tilpasningsdyktig og evner å jobbe godt i team og på egenhånd. Som finance director hos oss er det viktig at du er analytisk, strukturert og initiativrik i tilnærmingen til arbeidet.

Ansvar- og arbeidsoppgaver

  • Videreutvikle selskapets rapporteringsstruktur og KPI-styring
  • Utvikle gode forretningsanalyser og business case for videre beslutningsgrunnlag
  • Pådriver for effektivisering av prosesser på tvers av selskaper og landegrenser
  • Strategisk utvikling av selskapet i samarbeid med ledergruppen og eiere
  • Ansvarlig for prognose, budsjett og likviditetsstyring
  • Ansvarlig for månedlig og kvartalsvis rapportering, samt årsregnskap
  • Lede og motivere to dyktige medarbeidere

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning fra universitets- /høgskolenivå, på minimum bachelorgrad
  • Minimum 3-5 års relevant erfaring, gjerne fra vekstbedrifter/ start-up selskaper
  • Erfaring med prosjektregnskap
  • Erfaring med håndtering av store datamengder/ komplekst datagrunnlag
  • Meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Svært gode Excel-kunnskaper
  • God systemforståelse
  • Kjennskap til ulik internasjonal forretningskultur og flerkulturell forståelse er fordelaktig
  • Ledererfaring er en fordel

Interessert?

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Experis Sissel Melkild, 40639890/ sissel.melkild@no.experis.com og Katrine Jayne H. Wiksnes 40639828/ katrine.wiksnes@no.experis.com. Vis interesse ved å sende inn CV og søknad snaret, og senest innen 22.12.2019.