Ledig stilling:

Negotia søker avdelingsleder marked og kommunikasjon

Negotia ønsker å styrke sin posisjon som en foretrukket fagforening for ansatte i privat næringsliv og frivillig sektor, og har identifisert et potensial i sitt markeds- og medlemsarbeid. I denne stillingen får du hovedansvaret for å utvikle, forankre og implementere forbundets markeds- og kommunikasjonsstrategi, forvalte merkevaren og sikre gode resultater på våre markedsinvesteringer. Et viktig mål blir å øke medlemstallet gjennom å rekruttere og beholde medlemmer. Du må sørge for god innsikt og analyse, en effektiv medlemsdialog og en brukertilpasset medlemsreise med hjelp av innovative digitale verktøy. Avdelingsleder rapporterer direkte til generalsekretæren og inngår i dennes ledergruppe.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Vi ser etter deg som er kunnskapsrik og faglig oppdatert innen markedsføring og kommunikasjon, både strategisk og operativt. Du har god erfaring fra bruk av stordata til markedsanalyser og har sterk kompetanse om medlemslojalitet og 1-til-1-kommunikasjon. De åtte dyktige medarbeiderne i avdelingen trenger en inspirerende, motiverende leder som vil videreutvikle avdelingen til et enda mer slagkraftig team. For å lykkes i stillingen, bør du ha innsikt i arbeidslivspolitikk og stor tro på fagforeningenes rolle. Du må være samarbeidsorientert, ha gode relasjonelle ferdigheter, stor innsatsvilje og engasjement og bidra til et godt arbeidsmiljø.

Det kreves i utgangspunktet høyere utdanning, men både relevant yrkeserfaring og formell kompetanse vil bli vurdert.

Negotia kan tilby en særdeles interessant jobb med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, og lønns- og arbeidsvilkår med gunstige pensjons- og personalordninger. Du vil bli del av en hyggelig gjeng som alle er opptatt av å skape en trivelig arbeidsplass.

Om virksomheten

Søk stillingen

Arbeidstakerorganisasjonen Negotia er YS’ fjerde største forbund med om lag 21.000 medlemmer fra de fleste bransjer i privat sektor. Negotia er representert ved flere enn 1.600 arbeidsplasser. Forbundet er partipolitisk uavhengig og i jevn vekst. Negotias administrasjon består av nærmere 40 mennesker, som gjør sitt beste for å bistå våre tillitsvalgte og medlemmer i deres hverdag. Vi holder til i moderne lokaler i Lakkegata 23 sentralt på Grønland/Vaterland. Les mer om oss på www.negotia.no.