Ledig stilling:

Norled søker Utviklingsdirektør (CDO)

Stillingen er ikke lenger aktiv.

– lede arbeidet med kontinuerlig forbedring og utvikling

Norled har ambisjon om å levere de beste reiseopplevelsene gjennom nyskapende løsninger og stolte, kompetente medarbeidere. Direktør forbedring og utvikling er en nyopprettet stilling som skal stå i spissen for kontinuerlig forbedring og utvikling i Norled gjennom digitalisering, organisasjonsutvikling og innovasjon.

Arbeidssted: Stavanger

Søknadsfrist: 22. november

Søk på stilling

Du skal etablere og utvikle den nye enheten som favner flere fagområder. Sentralt står etablering, forankring og implementering av strategi og handlingsplan som støtter den overordnede strategien. Målsettingen er en fremoverlent, lærende og utviklingsorientert organisasjon som effektivt leverer støtteprosesser og digitale løsninger til hele selskapet, og som utvikler hvilke innovasjonsmuligheter som er mulig gjennom digitalisering.

Vi ser etter deg som har solid erfaring fra utvikling, digitalisering og endringsledelse. Du er inspirerende, drivende, klok og resultatorientert. Videre har du bred ledererfaring, høyere utdanning og dokumenterte, gode resultater. Vi tror du er god til å utvikle og ansvarliggjøre mennesker, at du kommuniserer godt og har stor arbeidskapasitet. Stillingen rapporterer til CEO.

For mer informasjon ta kontakt med Visindi AS ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102 eller Dag Vevatne, tlf. 916 56 111. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Norled i innledende fase. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 22.11 via www.visindi.no.

Om virksomheten

Søk stillingen

Norled er et av Norges største ferje- og hurtigbåtrederier. På ruter fra Oslo i sør til Tromsø i nord sørger vi hver dag for at mennesker, gods og kjøretøy når sine reisemål. Norleds stolte historie strekker seg helt tilbake til 1855, og kontinuerlig innovasjon har vært en drivkraft fra starten. Selskapet er ledende på grønn miljøteknologi til sjøs; Vi er stolte over å ha utviklet verdens første elektriske passasjerferje, MF Ampere. Den har vært en forløper til de mange elektriske nullutslippsferjene som i dag er med på å binde sammen Kyst-Norge. Snart passerer Norled en ny, grønn milepæl når verdens første hydrogen-bilferje kommer i drift i 2021. Vil du være med å bygge videre på vår stolte historie sammen med selskapets om lag 1200 medarbeidere?

Vi søker også kommersiell direktør (CCO) og prosjektleder anbud og forretningsutvikling.