Ledig stilling:

Nyutdannet utvikler som er sulten på erfaring?

Et av Rogalands største FinTech-miljø, Storebrand Digital og Innovasjon, søker deg som er nyutdannet i 2022 og vil ha en skikkelig kodejobb blant backendere, frontendere, mobilutviklere, produktledere og designere som lager innovative løsninger for over 1 million kunder.

Vi har god erfaring med nyutdannede og de har gode erfaringer med oss. Hos oss får du en fast mentor som vil veilede og hjelpe deg i starten. Vårt krav til deg at du er oppriktig engasjert i programmering og at du bryr deg om kvaliteten på det du produserer, og i et miljø med masse kjekke folk er det også forventet at du er kjekk å jobbe med!

Arbeidssted: Stavanger

Søknadsfrist: 6. oktober 2021

Søk på stilling

Vi har, og gjør, mye vi er stolte av, men her er tre ting som kanskje skiller oss fra andre:

 • Vi har over tid bygget en unik tillitskultur – vi stoler på deg!
 • Vi er bunnsolide på fag – kvalitet er i første rekke!
 • Vi tilbyr en god balanse mellom jobb og privatliv – fleksibilitet og tilpasning er viktig!

Ingen av oss kan alt, men hos oss lærer alle mye - også vi av deg. Vi hjelper hverandre med tekniske utfordringer og deler kunnskap over en lav sko. Har du lyst til å dra på en konferanse for noe du interesserer deg spesielt for? Kjør på!

I starten sender vi våre nyutdannede ut på en liten turné til kontorene våre i Oslo og Stockholm for å gjøre dere kjent med Storebrand, våre kolleger på andre kontorer og, ikke minst, hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø og gjør mye gøy sammen også etter arbeidstid. Kanskje du vil være med på vårt e-sportlag? Eller er bedriftsfotball mer din greie?

Her er noen av de tingene vi jobber med og som vi forventer du enten kan litt om allerede eller er nysgjerrig på:

 • Java og sånt
 • JavaScript og relevante rammeverk (React, Angular)
 • Flutter og mobilutvikling

Dette tilbyr vi deg:

 • Fleksibilitet - Fleksibel arbeidstid og -sted, samt kortere arbeidsdager om sommeren.
 • Lokaler - Kjekke kontorlokaler sentralt i Stavanger, tilpasset tog, buss og sykkel.
 • Kompetanse - Kontinuerlig utvikling av din kompetanse gjennom arbeidsoppgaver, faggrupper, kurs, konferanser, hacakthons og innovasjonsdager.
 • Karriereutvikling - Siden vi er en del av et stort konsern, er det også store muligheter for å utvikle karrieren på lang sikt.
 • Bankprodukter - Billig boliglån, helseforsikring og gode tilbud på forsikringer og andre banktjenester.
 • Pensjon - Gjesp? Selv om du kanskje ikke vektlegger det så mye akkurat nå, så er pensjonen vår så god at 40-åringene våre fortsatt får tårer i øynene av å tenke på den.

Litt mer om oss

Vi holder til i Stavanger sentrum, men hos oss er du med og bestemmer balansen mellom dette kontoret og hjemmekontoret. Arbeidsmiljøet vårt er godt krydret med forskjellige bakgrunner og kulturer og vi har en god balanse mellom menn og kvinner. Du får velge hva du liker av PC, Mac og Linux og lønn er selvfølgelig konkurransedyktig. Vi er en del av Digital og innovasjon, et strategisk satsingsområde for Storebrand. Den teknologiske bølgen skyller inn over finansbransjen i Norge og Storebrand stoler på oss og vi stoler på våre selvdrevne, autonome team. Sammen med våre gode digitale kolleger i Oslo er vi et betydelig teknisk fagmiljø innen finans i Norge. Sjekk oss gjerne ut på Instagram – @storebrandinnovation eller @vierstorebrand.

Storebrand er et over 250 år gammelt konsern som leverer et bredt spekter av finanstjenester (pensjon, sparing, bank og forsikring) og vi har som mål at både vi ansatte og kundene våre skal ha en fremtid å glede seg til. Det er et ganske heftig mål, men av og til må vi kjenne på at vi lever!

Send inn din CV og vitnemål fra høyere utdanning innen søknadsfrist: 6.oktober

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med:

Eivind Bakkevig: [email protected]

Elisabeth Bratli: [email protected]

Storebrand samarbeider med Meditor for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Søk på stilling

Powered by Labrador CMS